به گزارشايلام بيدار به نقل ازاوای مهران، تعدادي از تجار با بيان اينكه چند ماهي است كه صادرات ميوه و تره بار از مرز مهران كاهش يافته است خواستار ساماندهي صادرات اين محصولات در مرز مهران شدند.
احمدي يكي از تجار در اين باره مي گويد دو ماهي است كه شاهد كاهش صادرات ميوه و تره بار هستيم و در برخي از مواقع محصولاتي كه به اين مرز مي آوريم خراب مي شوند.
وي اضافه كرد: درخواست براي استانداردهاي كشور عراق نيز مزيد بر علت شده و باعث شده كه مشكلاتي براي ما به وجود آيد.
محسن نژاد ديگر تاجر در مرز مهران نيز مي گويد : بايد راهكاري انديشه شود تا محصولات كشاورزي كه از ساير استانها به شهر مهران براي صادرات مي آوريم معطل نشود زيرا كه اين محصولات در گرماي مهران خراب مي شوند و ما متحمل ضرر و زيان مي شويم.
وي ادامه داد: مجبوريم كالاهاي خود را به ساير مرزها كه امكان صادرات آنها بيشتر است بفرستيم.
محسن مصطفايي مدير كل گمركات استان ايلام نيز در اين خصوص به خبرنگار ما گفت: صادرات ميوه و تره بار همه ساله به علت برداشت محصولات كشاورزي در كشور عراق كمتر مي شود.
وي ادامه داد: البته يك سري مجوزات جديد نيز از تجار صادر كننده محصولات كشاورزي توسط طرف عراقي خواسته بودند كه در كاهش صادرات محصولات كشاورزي موثر بوده است.
مدير كل گمركات استان ايلام تصريح كرد: خوشبختانه چند روزي است كه صادرات ميوه و تره بار در اين مرز بيشتر شده و اميدواريم اين روند ادامه دامه داشته باشد.
با اين حال و با توجه به گرماي روز افزون در شهر مهران تجار انتظار دارند تا ساماندهي بيشتري به صادرات محصولات كشاورزي داده شود زيرا كه اين كالاها به سرعت فاسد و خراب خواهند شد.
انتهاي پيام/س
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد