سرویس: استان ایلام
کد خبر: 21424
|
01:37 - 1395/04/14
نسخه چاپی

گزارش/

چرداول،شهرستانی بدون سینما

چرداول،شهرستانی بدون سینما
امروزه رفتن به سینما به امری بسیار عادی تبدیل شده و افراد به صورت انفرادی، خانوادگی و یا دوستانه برای پر کردن بخشی ازاوقات فراغت زندگی خود به سینما می روند.

به گزارشايلام بيدار به نقل ازدیار زاگرس، سینما؛ مکانی که برای تفریح سالم جامعه در کنار دیگر مکان های تفریحی در نظر گرفته شده است، ولی متاسفانه در شهرستان چرداول به دلیل نبود سینما این نوع تفریح و پر کردن اوقات فراغت به دور از ذهن پنداشته می شود.

با توجه به این که به فصل تابستان و ایام فراغت جوانان و نوجوانان نزدیک می شویم و نیز با توجه به گرم بودن هوای شهرستان در این فصل باید به این نکته اشاره کرد که شهروندان چرداولی به فضایی مناسب و آرامش بخشی برای گذراندن تفریحاتشان نیاز دارند، از جمله این تفریحات همین سینمایی است که مردم چرداول سالها است از آن بی بهره شده اند.

مقوله فرهنگ و پرکردن اوقات فراغت مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که یکی از این مقوله‌های فرهنگی سینما است، اما شهرستان چرداول بامردمانی هنرمند و هنردوست متاسفانه فاقد سینما می باشدو این در حالی است که سینما یکی از مواردی است که در آن به مقوله ی فرهنگ بسیار تاکید دارد و اندیشه ها و افکار مردم به سوی دستاوردهای هنری بر روی پرده سینما سوق داده می شود و این امر سبب رشد فرهنگ در جامعه می گردد.

نبود فرهنگ‌سرا ، سینما و مکانهای مناسب و استاندارد برای فعالیت گروه‌های هنری در چرداول ، یکی از مشکلات عمده‌ای است که هنرمندان این شهرستان همواره با آن دست در گریبان هستند.

سینما؛ یکی از رسانه های پرمخاطبی می باشد که اکثر جوانان تمایل به آن دارند و یکی از پایه های فرهنگی هر شهر محسوب می گردد.

سینما دارای کارکردهای بسیار متفاوتی می باشد که یکی از کارکردهای آن ایجاد روحیه شوق و نشاط در نسل جوان است وزمانی که جوانان چرداولی مکان خاصی جهت گذراندن اوقات فراغت خود نداشته باشند خواه نا خواه به تفریح های نامناسب روی می آورند و همین امر می تواند زمینه ساز افزایش آسیب های اجتماعی باشد.

سینما برای شهرستان چرداول یک نیاز است و جوانان این شهرستان ، بدلیل نبود مکان های تفریحی در شهر، احساس سردرگمی و نبود شور و نشاط بسیار زیادی دارند و به نوعی می توان گفت شاداب بودن و داشتن روحیه در بین جوانان به دلیل نبود مکان های تفریحی سالم از بین رفته و به نوعی دچار سرخورگی شده اند.

سینما‌ها در دنیا هر روز مدرن‌تر می‌شوند و جوان‌های ما باید دست به دعا باشند تا با همت و توجه مسئولان ، با ایجاد یک همدلی ، یک سینما در شهرستان چرداول ساخته شود.

 

انتهای پیام/س

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب