سرویس: استان ایلام
کد خبر: 14883
|
07:16 - 1394/04/03
نسخه چاپی

معاون فرماندار چرداول:

ارتقای کیفیت پخت نان ضروری است

ارتقای کیفیت پخت نان ضروری است
معاون فرماندار چرداول گفت: ارتقای کیفیت پخت نان ضروری است.

به گزارشایلام بیداربه نقل ازدیار زاگرس، "الیاس فتاحی"، معاون فرماندارشهرستان چرداول در نشست شورای آرد و نان این شهرستان با ذکر اینکه که تولید گندم به عنوان محصولی استراتژیک با توجه به خشکسالی سال های اخیر با مشکلاتی مواجه بوده، گفت: باید ارتقای سطح کیفیت نان و کاهش تلفات آن مورد توجه متولیان امر قرار گیرد.

وی اظهار داشت: به علت خشکسالی های اخیر، میزان تولید گندم در سطح استان با کاهش چشمگیری مواجه بوده است که باید با بهینه کردن تولید و مصرف نان برای تعدیل و جبران کمبود برداشت تلاش کرد.

معاون فرماندار چرداول به مصرف واقعی نان درشهرستان اشاره کرد وافزود:درجهت مصرف واقعی مردم ،پیگیر سهمیه واقعی شهرستان هستیم ولی باید حداکثر توان خود را جهت ارتقاءکیفیت وافزایش صرفه جویی در مصرف نان بکار ببندیم.

 

انتهای پیام/س

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب