سرویس: گروه شهرستانی
کد خبر: 14386
|
20:11 - 1394/03/08
نسخه چاپی

امام جمعه دهلران:

سربازان گمنام در اوج اخلاص مهم‌ترین رکن ایجاد امنیت در کشور هستند

سربازان گمنام در اوج اخلاص مهم‌ترین رکن ایجاد امنیت در کشور هستند
امام جمعه دهلران گفت:سربازان گمنام در اوج اخلاص مهم‌ترین رکن ایجاد امنیت در کشور هستند.

به گزارشایلام بیداربه نقل ازنسیم دهلران،حجت‌الاسلام سید محسن موسوی امام‌جمعه شهرستان دهلران در خطبه‌های امروز نماز جمعه ضمن تبریک میلاد حضرت ولی‌عصر (عج) اظهار کرد: نیمه شعب از شرافت و قداست والایی برخوردار است که باید با دعا و نیایش مؤمنین و موحدین از این روزهای نورانی به‌خوبی استفاده و بهره‌گیری کنند.

 
وی به وظایف همه مردم در عصر غیبت اشاره نمود و افزود: وظیفه ما است که امام خود را خوب بشناسیم، دستورات دین را که توسط مراجع که نائبان امام هستند و مقام معظم رهبری انجام دهیم و حلال و حرام خدا را رعایت کنیم.
 
امام‌جمعه دهلران با اشاره به 14 خرداد سالگرد وفات معمار کبیر انقلاب امام (ره)، این مصیبت بزرگ را تسلیت و خاطرنشان کرد: معنویت امام، شجاعت امام و احیاء گری امام موردتوجه همه مردم جهان بود و ایشان با شجاعت خود در برابر طاغوت ایستاد و اسلام ناب محمدی(ص) را احیاء نمود.
 
وی به مهم‌ترین اقدام امام(ره) اشاره نمود و گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات ماندگار معمار کبیر انقلاب تعیین جانشین بر حق خود بود که بحمدالله مقام معظم رهبری با تکیه‌بر معنویت و خدامحوری، و با حمایت مردم جانشینی شایسته است که نظام الهی را هدایت و دشمنان را نابود کرده است و باید گفت که معظم له رهبر فقیهی مدیر، مدبّر، جامعه‌شناس و سیاستمداری والامقام است.
 
حجت‌الاسلام موسوی به‌روز سربازان گمنام امام زمان(عج) اشاره و تصریح کرد: مجموعه سربازان گمنام امام زمان در اوج اخلاص و گمنامی از مهم‌ترین ارکان به وجود آوردن امنیت در کشور هستند که خدمات بسیار ارزشمندی را به‌صورت خاموش در داخل و خارج کشور انجام می‌دهند.
 
وی به هفته اطلاعات اشاره نمود و اظهار کرد: امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری نکات و بیاناتی ارزشمندی را در خصوص سربازان گمنام امام زمان(عج) بیان داشته‌اند و این نیروهای مخلص وزارت اطلاعات بسیاری از توطئه‌های خارجی و داخلی را خنثی می‌کنند و انواع قاچاق‌ها و باندهای ضدانقلاب را شناسایی و اقدام می‌کنند که بسیاری از خدمات این عزیزان قابل افشا و گفتن نیست.
 
خطیب جمعه دهلران از اقدامات مدیر و کارکنان اداره اطلاعات شهرستان دهلران تقدیر نمود و افزود: در شهرستان دهلران نیز این سربازان گمنام هستند که به‌صورت شبانه‌روزی در کمین دشمنان می مانند، از تردد باندها و قاچاق جلوگیری می‌کنند، مرز 220 کیلومتری دهلران با عراق را کنترل می‌کنند و به بسیاری از مسئولان را راهنمایی و تذکر می‌دهند که قابل‌تقدیر است.
 
وی به سخنان مهم رهبر فرزانه انقلاب در جمع نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی اشاره نمود و بابیان اینکه مدیران و کارگزاران نظام باید چند بار این نکات را با دقت بیشتری مطالعه کنند، گفت: نحوه عملکرد و رفتار نمایندگان در این اواخر سال مورد تأکید ایشان بود و باید نمایندگان محترم حرفی که می‌زنند، مخالفتی که می‌کنند و تصمیمی که می‌گیرند نباید تحت تأثیر انتخابات آخر سال باشد.
 
حجت‌الاسلام موسوی به میلاد حضرت علی‌اکبر(ع) شبه پیغمبر اسلام(ص) و روز جوان اشاره نمود و گفت: توجه به جوانان، مشکلات و اشتغال جوانان وظیفه همه مسئولان است و نباید مسئولان به برگزاری جلسات اکتفا بکنند، باید صرف جلسه نباشد، یک اقدام عملی هم صورت گیرد.
 
وی خواستار توجه ویژه مسئولان به موضوع اشتغال، مسکن، ازدواج، تحصیل و ورزش جوانان شد و بیان نمود: ظرفیت جوانان دهلرانی هم‌ظرفیت بالایی است که باید مسئولان با پیگیری‌های خود، مشکلات این قشر جوان را حل کنند.
 
امام جمعه دهلران توجه مسئولان را به منطقه بعثت، جانبازان و دیگر مناطق حاشیه شهر معطوف نمود و گفت: در بازدیدی که از برخی مناطق شهر دهلران در هفته گذشته به عمل آمد، بسیاری از مشکلات ازجمله کانال‌کشی، فاضلاب و آسفالت را مشاهده نمودیم.
 
وی بابیان اینکه به گفته شهردار، بیش از 2000 مترمربع نیاز کانال‌کشی است، ادامه داد: بسیاری از مشکلات بهداشتی و میکروبی ازجمله سالک از دامن این مشکلات به وجود می‌آیند و بنده از استاندار محترم و معاونت برنامه‌وبودجه استان تقاضا دارم با اختصاص بودجه‌های لازم، مسئولان و مردم شهرستان را یاری دهند.
 
حجت‌الاسلام موسوی به اوقات فراغت دانش آموزان و دانشجویان اشاره نمود و گفت: باید با برنامه‌ریزی درست، کانون‌های قرآنی، کلاس‌های تقویتی و پایگاه‌ها و مساجد را تقویت کنیم.
 
وی در پایان به مذاکرات هسته‌ای اشاره نمود و گفت: مسئولان مذاکره کنند در حال رایزنی و تنظیم هستند و ما از همه آنان انتظار داریم، ضمن شفاف‌سازی کامل از متن توافق، عزت ملت و خطوط قرمز رهبری رعایت شود و همه تحریم‌ها هم در همان روز توافق برداشته شوند.
 
 
انتهای پیام/ش

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب