سرویس: گروه شهرستانی
کد خبر: 8005
|
15:31 - 1393/04/01
نسخه چاپی

مسوول اداره ثبت اسناد و املاک آبدانان:

24 مکان مذهبی آبدانان صاحب سند ثبتی شدند

24 مکان مذهبی آبدانان صاحب سند ثبتی شدند
مسوول اداره ثبت اسناد و املاک آبدانان گفت:24 مکان مذهبی آبدانان صاحب سند ثبتی شدند.

به گزارش ایلام بیدار،عباس معتمدی در جمع خبرنگاران گفت: تمامی اماکن دینی، مساجد و حسینیه های شهرستان آبدانان در راستای سیاست های سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و به منظور تعیین تکلیف و ساماندهی امور ثبتی صاحب سند رسمی شده اند.

وی افزود: سند ثبتی 24 مسجد و مکان مذهبی در شهرستان آبدانان تاکنون با همکاری اداره کل اوقات و امور خیریه استان صادر شده است.

مسوول اداره ثبت اسناد و املاک آبدانان ثبت و تعیین تکلیف ثبتی را یکی از مهم ترین نیازهای جامعه دانست و یادآور شد: در صورت صدور مجوز از طریق بنیاد مسکن برای اماکن شهری پس از سیر مراحل قانونی سند ثبتی برای 10 باب مسجد شهرهای آبدانان نیز صادر می شود.

معتمدی تاکید کرد: کار نقشه برداری و تفکیک اراضی سه مورد از بقاء متبرکه این شهرستان بنام بقعه ˈمنصور ابوالحسن(ع)ˈ، بقعه ˈبابازیدˈ و بقعه ˈشاه احمد (ع)ˈ انجام شده و در آینده نزدیک سند ثبتی این بقاء متبرکه نیز صادر خواهد شد.

34 مسجد و هفت بقعه متبرکه در شهرستان آبدانان وجود دارد.

 

 

 

آبدانان نیوز

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب