بهزاد بسطامی، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» ، اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره تیراندازی در نقاط مختلف شهر ایلام، موضوع با هدف شناسایی عاملان و جلوگیری از تکرار این حوادث در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و پلیسی و بررسی سرنخهای موجود، موفق شدند هویت و مخفیگاه ۷ نفر از افرادی را که در تیراندازیهای مختلف نقش داشتند، شناسایی کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان ایلام ادامه داد: پس از هماهنگی با مرجع قضائی، مأموران در چند عملیات جداگانه وارد عمل شدند و هر ۷ متهم را دستگیر کردند.
بسطامی تصریح کرد: بررسیهای اولیه نشان داد تیراندازیهای انجامشده شامل مواردی منجر به جرح، خسارت و همچنین تیراندازی هوایی بوده است که با اقدام بهموقع پلیس، عاملان این حوادث شناسایی و دستگیر شدند.
وی خاطرنشان کرد: مأموران در جریان بازرسی از مخفیگاه متهمان، ۳ قبضه سلاح را که در تیراندازیها مورد استفاده قرار گرفته بود، کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان ایلام با اشاره به تکمیل اقدامات قانونی پرونده گفت: متهمان پس از دستگیری برای سیر مراحل قانونی و رسیدگی به اتهامات، به مرجع قضائی معرفی شدند.
بسطامی در پایان با بیان اینکه حفظ نظم و امنیت عمومی از اولویتهای پلیس است، اظهار کرد: مأموران انتظامی با هرگونه اقدامی که امنیت و آرامش شهروندان را مختل کند، برخورد قانونی خواهند داشت و اجازه نخواهند داد رفتارهای مسلحانه و تیراندازی موجب ایجاد ناامنی در جامعه شود.
انتهای خبر/م

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد