سرویس : ورزشی
کد خبر: 77118
|
08:52 - 1405/06/28
نسخه چاپی

در رقابت‌های دوومیدانی جوانان دختر کشور؛

طلای پرتاب نیزه جوانان کشور به نماینده ایلام رسید

طلای پرتاب نیزه جوانان کشور به نماینده ایلام رسید
نازنین‌زهرا علیکرمی، ورزشکار ایلامی، در رقابت‌های دوومیدانی جوانان دختر کشور به میزبانی مشهد، با کسب مقام نخست ماده پرتاب نیزه، مدال طلای این رقابت‌ها را از آن خود کرد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، نازنین‌زهرا علیکرمی، نماینده استان ایلام در ماده پرتاب نیزه، در رقابت‌های دوومیدانی جوانان دختر کشور که به میزبانی مشهد برگزار شد، با عملکردی موفق به مقام نخست این مسابقات دست یافت و مدال طلای این رقابت‌ها را کسب کرد.

علیکرمی در این رقابت‌ها با ثبت بهترین نتیجه در ماده پرتاب نیزه، بالاتر از دیگر شرکت‌کنندگان قرار گرفت و عنوان قهرمانی این ماده را به خود اختصاص داد.

این موفقیت، بار دیگر ظرفیت و استعداد ورزشکاران ایلامی در رشته دوومیدانی را به نمایش گذاشت و زمینه‌ای برای حضور موفق‌تر این ورزشکار در رقابت‌های ملی و مراحل بعدی فعالیت حرفه‌ای او فراهم کرد.

اداره کل ورزش و جوانان استان ایلام با تبریک این موفقیت به نازنین‌زهرا علیکرمی، مربیان، خانواده وی و هیأت دوومیدانی استان، برای این ورزشکار جوان در ادامه مسیر ورزشی خود و کسب موفقیت‌های بیشتر در عرصه‌های ملی و بین‌المللی آرزوی توفیق کرد.

کسب این مدال طلا، افتخاری برای ورزش استان ایلام و نشان‌دهنده ظرفیت جوانان این استان در رشته‌های مختلف ورزشی است.

 

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب