سرویس : اجتماعی
کد خبر: 76900
|
09:54 - 1405/06/10
نسخه چاپی

مدیرکل ثبت‌احوال ایلام:

۱۰۴۸ زوج ایلامی به خانه بخت رفتند

۱۰۴۸ زوج ایلامی به خانه بخت رفتند
مدیرکل ثبت‌احوال ایلام از ثبت یک هزار و ۴۸ واقعه ازدواج در سه ماه نخست امسال در این استان خبر داد و گفت: این آمار نشان‌دهنده رشد ۲/۶ درصدی نسبت به دوره مشابه پارسال است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، آیت مهدیان صبح امروز در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: در سه ماه ابتدایی امسال یک هزار و ۴۸ واقعه ازدواج در دفاتر رسمی استان به ثبت رسیده است.

وی افزود: در مدت مشابه سال قبل، یک هزار و ۲۱ مورد ازدواج ثبت شده بود.

 مدیرکل ثبت‌احوال ایلام بیان کرد: از مجموع ازدواج‌های ثبت شده، ۸۸۱ مورد در مناطق شهری و ۱۶۷ مورد در نقاط روستایی بوده است.

 مهدیان بیان کرد: به‌صورت میانگین روزانه ۱۱ واقعه ازدواج در استان به وقوع می‌پیوندد.

 وی در ادامه گفت: از ابتدای امسال تا پایان خردادماه، ۲۲۰ مورد طلاق در دفاتر استان ثبت شده است.

 مدیرکل ثبت‌احوال ایلام ادامه داد: ۱۹۳ مورد از جدایی‌ها در شهرها و ۲۷ مورد در مناطق روستایی ثبت شده است.

 مهدیان یادآور شد: بر پایه داده‌های موجود، به‌صورت میانگین روزانه ۲.۳۷ واقعه طلاق در استان رخ می‌دهد.

 وی گفت: در سه ماه ابتدایی امسال، یک هزار و ۴۱۳ نوزاد در استان زاده شده‌اند که این آمار نسبت به یک هزار و ۳۷۹ نوزاد در دوره مشابه سال گذشته، ۲/۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

 مدیرکل ثبت‌احوال ایلام افزود: از مجموع نوزادان، ۹۹۱ نفر در نقاط شهری و ۴۲۲ نفر در مناطق روستایی بوده و ۷۶۹ نفر پسر و ۶۴۴ نفر دختر هستند.

جمعیت استان ایلام تا پایان آذرماه پارسال ۶۱۷ هزار و ۳۰۲ نفر شامل ۳۱۳ هزار و ۸۸۶ مرد و ۳۰۳ هزار و ۴۱۶ زن بوده است.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب