سرویس : اجتماعی
کد خبر: 76868
|
11:02 - 1405/06/07
نسخه چاپی

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام:

۵۰ میلیارد تومان برای بهسازی راه‌های سیروان هزینه شد

۵۰ میلیارد تومان برای بهسازی راه‌های سیروان هزینه شد
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام گفت: سه پروژه روکش آسفالت به طول ۱۲ کیلومتر بااعتبار ۵۰ میلیارد تومان در شهرستان سیروان به بهره‌برداری رسید.

حیدر دشتی‌پور در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی«ایلام بیدار»، اظهار کرد: همزمان با ششمین روز هفته دولت، سه پروژه روکش آسفالت در شهرستان سیروان به بهره‌برداری رسید که مجموع طول اجرای آنها به ۱۲ کیلومتر می‌رسد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام افزود: برای اجرای این پروژه‌ها در مجموع ۵۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و طرح‌ها باهدف ارتقای کیفیت راه‌های ارتباطی و افزایش ایمنی تردد به مرحله بهره‌برداری رسیده‌اند.

دشتی‌پور گفت: این پروژه‌ها با حضور فریدون همتی، نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی، کریمی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شدند.

وی ادامه داد: وضعیت مناسب راه‌های ارتباطی نقش مهمی در کاهش حوادث، تسهیل تردد و رونق فعالیت‌های اقتصادی دارد و به همین دلیل بهسازی محورهای مواصلاتی یکی از برنامه‌های اصلی مجموعه راهداری استان است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان ایلام تأکید کرد: اجرای روکش آسفالت و سایر طرح‌های نگهداری راه‌ها بر اساس اولویت‌های فنی و نیازهای موجود در محورهای مختلف استان دنبال می‌شود.

دشتی‌پور در پایان گفت: تلاش می‌شود با استمرار اجرای پروژه‌های عمرانی و تأمین اعتبارات موردنیاز، شرایط ایمن‌تر و مناسب‌تری برای تردد مردم در راه‌های ارتباطی استان فراهم شود.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب