سرویس : اقتصادی
کد خبر: 76640
|
14:02 - 1405/05/23
نسخه چاپی

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دهلران خبر داد:

آغاز ساخت آبشخورهای حیات وحش در زرین‌آباد دهلران

آغاز ساخت آبشخورهای حیات وحش در زرین‌آباد دهلران
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دهلران از آغاز عملیات اجرایی ساخت آبشخورهای حیات وحش در مناطق دارای تنش آبی بخش زرین‌آباد خبر داد و گفت: این طرح با همکاری محیط زیست، بخشداری، دهیاری‌ها و جوامع محلی با هدف تأمین آب و کاهش تلفات حیات وحش اجرا می‌شود.

سید محمدرضا آبسالان در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،اظهار داشت: با توجه به افزایش تنش‌های آبی و ضرورت تأمین منابع آب برای حیات وحش، عملیات اجرایی ساخت آبشخورها در نقاط حساس و کم‌آب بخش زرین‌آباد آغاز شده است.

وی افزود: این اقدام در راستای پیگیری‌های انجام‌شده و مصوبات جلسات پیشین با بخشدار زرین‌آباد صورت گرفته و در این جلسات بر ضرورت مشارکت و همراهی دهیاری‌های منطقه برای تأمین نیازهای آبی حیات وحش و دام‌های مناطق روستایی تأکید شده بود.

آبسالان ادامه داد: اجرای این پروژه با نظارت مستقیم بخشداری زرین‌آباد و با همکاری اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دهلران، محیط‌بانان منطقه، دهیاری‌ها و مشارکت جوامع محلی در حال انجام است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دهلران بیان کرد: احداث آبشخور در مناطق دارای تنش آبی، یکی از اقدامات مؤثر برای مدیریت منابع آب و حمایت از گونه‌های جانوری منطقه به شمار می‌رود و می‌تواند دسترسی حیات وحش به آب را در دوره‌های کم‌آبی تسهیل کند.

وی گفت: کاهش فشار ناشی از کمبود آب بر حیات وحش، جلوگیری از تلفات احتمالی جانوران و کمک به حفظ تعادل زیست‌بوم از مهم‌ترین اهداف اجرای این طرح است.

آبسالان همچنین بر اهمیت مشارکت جوامع محلی در حفاظت از محیط زیست تأکید کرد و افزود: همراهی مردم، دهیاری‌ها و دستگاه‌های اجرایی می‌تواند روند اجرای طرح‌های زیست‌محیطی را سرعت بخشیده و زمینه حفاظت بهتر از منابع طبیعی و حیات وحش منطقه را فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: با تداوم همکاری دستگاه‌های مرتبط و مشارکت مردم محلی، احداث و تجهیز آبشخورها در نقاط مورد نیاز منطقه دنبال خواهد شد تا در فصل‌های کم‌آب، دسترسی حیات وحش و دام‌های منطقه به منابع آبی با مشکل کمتری مواجه شود.

 

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب