سرویس : اجتماعی
کد خبر: 76636
|
08:28 - 1405/05/23
نسخه چاپی

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر ایلام خبر داد:

نجات مرد ۷۰ ساله از ارتفاعات سیوان کبیرکوه

نجات مرد ۷۰ ساله از ارتفاعات سیوان کبیرکوه
مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر ایلام از نجات یک مرد ۷۰ ساله که در ارتفاعات سیوان کبیرکوه دچار بیماری و افت فشار شده بود، توسط نجاتگران پایگاه امداد و نجات جاده‌ای شهید موسی‌زاده ملکشاهی خبر داد.

حمزه محمدی‌مقدم، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،اظهار کرد: در پی اعلام مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان مبنی بر بروز بیماری و افت فشار یک مرد ۷۰ ساله در ارتفاعات سیوان کبیرکوه، محدوده «دار هله باریک آو»، تیم امدادی پایگاه امداد و نجات جاده‌ای شهید موسی‌زاده ملکشاهی به محل اعزام شد.

وی افزود: نجاتگران هلال‌احمر پس از پیمودن مسیر صعب‌العبور و دسترسی به فرد بیمار، اقدامات اولیه امدادی و مراقبتی را برای وی انجام دادند.

محمدی‌مقدم ادامه داد: پس از انجام اقدامات لازم، فرد بیمار توسط نجاتگران به محل امن منتقل شد و برای ادامه روند درمان و دریافت مراقبت‌های تخصصی، به عوامل اورژانس حاضر در محل تحویل داده شد.

 

انتهای خبر/ م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب