سرویس : اقتصادی
کد خبر: 76533
|
08:04 - 1405/05/13
نسخه چاپی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام خبر داد:

تردد از مرز مهران از ۲ میلیون و ۴۳۵ هزار نفر گذشت

تردد از مرز مهران از ۲ میلیون و ۴۳۵ هزار نفر گذشت
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام از ثبت بیش از ۲ میلیون و ۴۳۵ هزار تردد از مرز بین‌المللی مهران از ابتدای ماه صفر تاکنون خبر داد و اعلام کرد که این آمار بیانگر ادامه روند بازگشت زائران اربعین از این گذرگاه مرزی است.

تاج‌الدین صالحیان در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» ، با اشاره به آخرین آمار تردد زائران اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، مجموع تردد ثبت‌شده در مرز مهران به ۱۸۵ هزار و ۳۵۲ نفر رسیده است. 

وی افزود: از این تعداد، ۲۲ هزار و ۷۲۷ نفر از مرز خارج شده‌اند که شامل ۲۱ هزار و ۷۵۰ زائر ایرانی و ۹۷۷ تبعه خارجی بوده است.

به گفته معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام، در همین بازه زمانی ۱۶۲ هزار و ۶۲۵ نفر نیز از طریق مرز مهران وارد کشور شده‌اند. این تعداد شامل ۱۵۹ هزار و ۷۵۰ زائر ایرانی و ۲ هزار و ۸۷۵ تبعه خارجی است که پس از حضور در آیین پیاده‌روی اربعین، به کشور بازگشته‌اند.

صالحیان با تأکید بر اینکه مرز مهران همچنان اصلی‌ترین گذرگاه تردد زائران اربعین به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: با احتساب آمار شبانه‌روز گذشته، مجموع تردد ثبت‌شده از ابتدای ماه صفر تاکنون به ۲ میلیون و ۴۳۵ هزار نفر رسیده است؛ آماری که نشان‌دهنده حجم بالای تردد و استمرار موج بازگشت زائران از کشور عراق به ایران است.

وی همچنین با اشاره به آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی، نیروهای امدادی، انتظامی و خدمات‌رسان در مرز مهران، تأکید کرد که تمامی امکانات لازم برای تسهیل بازگشت زائران و کاهش زمان انتظار در این مرز فراهم شده است. به گفته مسئولان، مدیریت روان ترافیک، ارائه خدمات رفاهی، استقرار نیروهای امدادی و افزایش ظرفیت گیت‌های گذرنامه از جمله اقداماتی است که برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران در دستور کار قرار دارد.

مرز بین‌المللی مهران هر سال در ایام اربعین حسینی، پرترددترین مرز زمینی کشور محسوب می‌شود و بخش عمده‌ای از زائران ایرانی و اتباع خارجی برای سفر به عتبات عالیات و بازگشت به کشور، این گذرگاه را انتخاب می‌کنند. با ادامه روند بازگشت زائران، پیش‌بینی می‌شود حجم تردد در روزهای آینده نیز همچنان قابل توجه باشد.

 

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب