سرویس : اقتصادی
کد خبر: 76185
|
09:59 - 1405/04/17
نسخه چاپی

مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام:

تقاطع غیرهمسطح ملکشاهی به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد

تقاطع غیرهمسطح ملکشاهی به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد
مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام گفت: تقاطع غیرهمسطح ملکشاهی در محور ایلام - بدره - دره‌شهر به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، جعفر رفیعی، صبح امروز در جمع اصحاب رسانه، از مراحل تکمیل تقاطع غیرهمسطح ملکشاهی خبر داد و گفت: این تقاطع در محور ایلام - بدره - دره‌شهر واقع شده و به‌عنوان یکی از نقاط پرحادثه استان ایلام شناخته می‌شود. به‌منظور رفع مشکلات ترافیکی و حوادث این نقطه، عملیات اجرایی ساخت این تقاطع آغاز شد.

 وی افزود: طول این پروژه شامل رمپ‌ها و لوپ‌ها به چهار و نیم کیلومتر می‌رسد. تا کنون پل روگذر آن با دو دهانه ۱۹ متری، رمپ ایلام به سمت ملکشاهی و لوپ خروجی ملکشاهی به سمت ایلام، همچنین لوپ ورودی مسیر بدره به سمت ملکشاهی تکمیل شده و اکنون زیر بار ترافیک قرار دارد. همچنین رمپ خروجی ملکشاهی به سمت بدره و دره‌شهر به طول ۷۰۰ متر نیز در مراحل پایانی است و زیر اساس آن به اتمام رسیده است.

 رفیعی در ادامه تصریح کرد: هدف ما این است که تا قبل از اربعین دولایه آسفالت بر روی این پروژه اجرا شود تا بتوانیم آن را زیر بار ترافیک قرار دهیم. با این اقدام، کل این تقاطع به بهره‌برداری خواهد رسید و مشکلات ترافیکی منطقه کاهش خواهد یافت.

 این مقام مسئول همچنین خاطرنشان کرد: برای افزایش ایمنی تردد و استانداردسازی محور اصلی ایلام - بدره - دره‌شهر در محدوده تقاطع غیرهمسطح، عملیات خاک‌برداری مسیر اصلی توسط پیمانکار در حال انجام است. انتظار می‌رود که این مرحله تا پایان شهریور امسال به اتمام برسد.

 رفیعی با اشاره به اهمیت این پروژه، گفت: با تکمیل تقاطع غیرهمسطح ملکشاهی، نه‌تنها ایمنی تردد در این محور افزایش می‌یابد، بلکه زمان سفر نیز کاهش خواهد یافت و این امر به نوبه خود می‌تواند بر توسعه اقتصادی منطقه تأثیر مثبت بگذارد. 

 وی همچنین از همکاری و همدلی تمامی دستگاه‌های مرتبط در اجرای این پروژه قدردانی کرد و تأکید کرد که باتوجه‌به شرایط جوی و سایر موانع، تلاش خواهیم کرد که پروژه در موعد مقرر به پایان برسد. 

 در نهایت، رفیعی ابراز امیدواری کرد که با اتمام این پروژه، شاهد کاهش حوادث جاده‌ای در این محور باشیم و مردم منطقه از مزایای آن بهره‌مند شوند.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب