سرویس : سیاسی
کد خبر: 76168
|
02:09 - 1405/04/16
نسخه چاپی

گزارش لحظه به لحظه تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب؛

اقامۀ نماز بر پیکر قائد شهید در قم

اقامۀ نماز بر پیکر قائد شهید در قم
استان قم از غروب دوشنبه آغوش پرمهرش را برای وداع با پیکر مطهر امام شهید و خانواده شهیدشان گشوده؛ هم‌اینک نیز بر پیکر مطهر امام شهید و خانواده شهید ایشان در مسجد جمکران نماز اقامه شد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، لحظاتی قبل آیت‌الله جوادی آملی بر پیکر مطهر امام شهید و خانواده شهید ایشان نماز اقامه کرد.
دقایقی قبل بود که پیکر پاک رهبر شهید انقلاب و خانواده شهید ایشان برای وداع و اقامه نماز وارد مسجد مقدس جمکران شد.

خیل عظیم خون‌خواهان امام شهید پس از گذشت ۱۲۹ شب از شهادت رهبرشان، از جای‌جای ایران به قم عزیمت کرده‌اند تا ضمن وداع با پیکر ارباً اربای حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، با امام‌زمان خود تجدید بیعت کنند.

هم‌زمان مواکب خدمت‌رسانی مختلف و متنوع و بسیاری برای پذیرایی از زائران در مسیرهای منتهی به بلوار پیامبر اعظم (ص) و مسجد جمکران دایر شده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا پناهیان به سخنرانی، حاج حسین یکتا به روایت‌گری، احمد بابایی و سید علی نقیب به شعرخوانی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرزامحمدی به مناجات خوانی پرداختند.

آغاز مراسم وداع با پیکر مطهر بعد از نماز صبح

طبق اعلام سخنگوی ستاد مراسمات بدرقه آقای شهید ایران، بلافاصله پس از اقامه نماز صبح پیکر مطهر امام شهید وارد صحن اصلی مسجد مقدس جمکران خواهد شد و مراسم وداع ملت شریف ایران با علم‌دار انقلاب اسلامی آغاز می‌شود.

پس وداع، حوالی ساعت ۶ صبح نماز بر پیکرهای مطهر شهدا به امامت آیت‌الله جوادی آملی از مراجع تقلید با حضور زائران مراسم بدرقه آقای شهید ایران اقامه می‌شود.

بلافاصله پس از اقامه نماز، پیکر شهدای کربلای ایران بر دوش مردم شهر قیام و اقامه و دیگر استان‌های کشور مقتدر ایران تشییع خواهد شد.

پیکرهای مطهر شهدا پس از تشییع در بلوار پیامبر اعظم (ص) به آستان مقدس حضرت معصومه علیهاالسلام می‌رسد و طواف ضریح مطهر بانوی کرامت انجام خواهد شد.

شایان توجه است مراسم وداع با پیکر مطهر امام شهید انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله‌العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای شنبه و یکشنبه در مصلی امام خمینی (ره) برگزار، نماز بر پیکر شهدا به امامت آیت‌الله سبحانی اقامه و مراسم تشییع با حضور میلیونی مردم در تهران عصر روز دوشنبه به پایان رسید.

هم‌زمان شهر مقدس قم از صبح روز یکشنبه ۱۴ تیرماه میزبان زائران مراسم بدرقه آقای شهید ایران است و به گفته استاندار قم شمار زائران وارد شده به قم تا بامداد دوشنبه از یک میلیون نفر گذشته بود.

مردم قم پس از ۱۶ سال انتظار، حال منتظر آخرین سفر رهبرشان به شهر کریمه اهل‌بیت (س) هستند؛ هم‌زمان از سراسر استان‌ها و نقاط کشور، مردم خودشان را به قم و در نهایت به مسجد جمکران رساندند تا با پیکر مطهر آقای شهیدشان وداع کنند.

برنامه‌های مسجد مقدس جمکران از ساعت ۱۸ دوشنبه ۱۵ تیرماه با تلاوت قرآن کریم و ذکر توسل به اهل‌بیت (ع) آغاز شده است.

انتهای خبر/ر
 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب