سرویس : اقتصادی
کد خبر: 76060
|
08:37 - 1405/04/07
نسخه چاپی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام مطرح کرد:

سرمایه‌گذاری ۲۵۰ میلیاردتومانی دولت در گلخانه‌های ایلام

سرمایه‌گذاری ۲۵۰ میلیاردتومانی دولت در گلخانه‌های ایلام
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام از سرمایه‌گذاری ۲۵۰ میلیاردتومانی دولت در زیرساخت‌های گلخانه‌ای ایلام خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، حشمت عزیزان، در جمع اصحاب رسانه صبح امروز با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های گلخانه‌ای در استان، اعلام کرد که دولت مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان برای این منظور اختصاص داده است. او تأکید کرد که بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، به‌ازای هر هکتار گلخانه، حدود ۱۵ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد. این اقدام می‌تواند نقش مؤثری در کاهش نرخ بیکاری در مناطق روستایی ایفا کند و به بهبود وضعیت اقتصادی این مناطق کمک کند.
 
 عزیزان با اشاره به وضعیت کنونی، گفت که در حال حاضر ۲۵ هکتار شهرک گلخانه‌ای در دو شهرستان استان فعال است و این شهرک‌ها ظرفیت اشتغال نزدیک به ۳۰۰ نفر را دارند. تولید سالانه این گلخانه‌ها نیز بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ تن برآورد شده که نشان‌دهنده پتانسیل بالای استان در زمینه کشاورزی و تولید محصولات گلخانه‌ای است.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام همچنین به برنامه‌ریزی برای توسعه ۳۰۰ هکتار شهرک گلخانه‌ای جدید در سطح استان اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که این طرح‌ها در یک برنامه دو تا سه‌ساله به مرحله اجرا برسند. این توسعه می‌تواند فرصت‌های شغلی بیشتری را ایجاد کرده و به رونق اقتصادی استان کمک کند.
 
 عزیزان خاطرنشان کرد که سرمایه‌گذاری‌هایی در شهرک‌های مهران، دهلران و ایلام انجام شده و برای تأمین زیرساخت‌های موردنیاز هیچ‌گونه محدودیتی در منابع وجود ندارد. او با تأکید بر پتانسیل بالای استان، گفت که ادامه سرمایه‌گذاری‌ها در این حوزه حتمی است و تلاش خواهیم کرد تا شرایط را برای جذب سرمایه‌گذاران بیشتر فراهم کنیم.
 
 این اقدامات نه‌تنها به ایجاد اشتغال کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به افزایش تولید محصولات کشاورزی و بهبود کیفیت زندگی مردم در مناطق روستایی نیز منجر شود. باتوجه‌به تغییرات اقلیمی و نیاز به استفاده بهینه از منابع آب و زمین، توسعه گلخانه‌ها می‌تواند راهکاری مناسب برای تأمین نیازهای غذایی استان و کشور باشد. 
 
عزیزان بر لزوم همکاری همه‌جانبه بین دستگاه‌های دولتی، بخش خصوصی و کشاورزان تأکید کرد و گفت که تنها با هم‌فکری و هم‌افزایی می‌توانیم به اهداف توسعه‌ای خود دست یابیم و آینده‌ای روشن‌تر برای استان رقم بزنیم.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب