به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، تیم ملی فوتبال مصر در دومین مسابقه خود از گروه G جام جهانی در ورزشگاه پلیس ونکوور به مصاف نیوزیلند رفت و با نتیجه ۳ بر یک به پیروزی رسید؛ نتیجهای که معادلات گروه را تغییر داد و کار تیم ملی ایران را برای صعود به مرحله بعد دشوارتر کرد.
این مسابقه با برتری نسبی نیوزیلند آغاز شد و شاگردان این تیم در ۱۰ دقیقه ابتدایی دو فرصت مناسب برای گلزنی ایجاد کردند، اما نتوانستند از آنها بهره ببرند. با این حال، در دقیقه ۱۵، سورمن روی ارسال از جناحین با ضربه سری دقیق دروازه مصر را باز کرد تا نیوزیلند یک بر صفر پیش بیفتد.
مصر پس از دریافت گل، جریان بازی را در اختیار گرفت و با ارائه نمایشی هجومی موفق شد سه بار دروازه حریف را باز کند و با نتیجه ۳ بر یک به برتری برسد.
این پیروزی، نخستین برد تاریخ مصر در جام جهانی پس از ۹۲ سال حضور در این رقابتها محسوب میشود و شانس فراعنه را برای صعود به مرحله یکهشتم نهایی به شکل قابل توجهی افزایش داد.
ترکیب مصر:
مصطفی شوبیر، محمد هانی، حمدی فتحی، یاسر ابراهیم، احمد فتوح، مروان عطیه، مهند لاشین، امام عاشور، مصطفی زیکو، محمد صلاح و عمر مرموش.
ترکیب نیوزیلند:
کروکومبه، پاینه، سورمن، بوکسال، کاکاسه، بل، استامنیچ، مککوات، سینگ، جاست و وود.
انتهای خبر/م

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد