سرویس : ورزشی
کد خبر: 75908
|
10:18 - 1405/03/27
نسخه چاپی

در جام جهانی ۲۰۲۶؛

اردن با شکست مقابل اتریش غافلگیر شد

اردن با شکست مقابل اتریش غافلگیر شد
تیم ملی فوتبال اردن در نخستین دیدار خود در جام جهانی ۲۰۲۶ برابر اتریش با نتیجه ۳ بر ۱ شکست خورد و در ادامه رقابت‌های گروه J کار دشوارتری برای صعود خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از خبر ورزشی، درادامه مسابقات مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶، تیم‌های ملی اردن و اتریش از ساعت ۷:۳۰ به وقت ایران در ورزشگاه خلیج سان‌فرانسیسکو به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با برتری ۳ بر ۱ اتریش به پایان رسید.

اتریشی‌ها بازی را بهتر آغاز کردند و در دقیقه ۲۰ با شوتی دقیق از پشت محوطه جریمه توسط اشمید به گل نخست رسیدند. در ادامه، اردن در نیمه دوم و در دقیقه ۵۱ با حرکت انفرادی علی علوان موفق شد بازی را به تساوی بکشاند.

اما این تساوی چندان دوام نداشت و در دقیقه ۷۵، اشتباه مدافع اردن روی ارسال کرنر باعث شد توپ به اشتباه وارد دروازه این تیم شود و اتریش دوباره پیش بیفتد.

در وقت‌های تلف‌شده و در دقیقه ۹۰+۱۱ نیز پس از بررسی VAR، یک ضربه پنالتی به سود اتریش اعلام شد که مارکو آرناتوویچ آن را تبدیل به گل کرد تا نتیجه ۳ بر ۱ ثبت شود.

در دیگر لحظات حساس مسابقه، هر دو تیم موقعیت‌هایی برای گلزنی داشتند اما واکنش‌های دروازه‌بان‌ها و بی‌دقتی مهاجمان مانع از تغییر بیشتر نتیجه شد. این دیدار نخستین تقابل رسمی دو تیم در تاریخ فوتبال بود و با این نتیجه، وضعیت گروه J که شامل آرژانتین و الجزایر نیز می‌شود، پیچیده‌تر شد.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب