سرویس : اقتصادی
کد خبر: 75358
|
08:32 - 1405/02/19
نسخه چاپی

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان ایوان:

200 معلم ایوانی حامی ایتام شدند

200 معلم ایوانی حامی ایتام شدند
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان ایوان گفت: همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم، 200 نفر از فرهنگیان شهرستان ایوان به پویش ایران همدل پیوستند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، همزمان با هفته گرامیداشت مقام شامخ معلم، 200 نفر از معلمان شهرستان ایوان در قالب قرارگاه مردمی حمایتی اجتماعی پویش «ایران همدل» به جمع حامیان طرح «اکرام ایتام و فرزندان محسنین» پیوستند و سرپرستی ۲۱۰ نفر از فرزندان نیازمند این شهرستان را بر عهده گرفتند.

رضا باقری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان ایوان در این خصوص گفت: به مناسبت روز معلم، 200 نفر از معلمان عزیز شهرستان ایوان برای مشارکت در طرح اکرام ایتام ثبت‌نام کردند.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۳ هزار حامی فعال، سرپرستی ۴۰۶ نفر از ایتام و فرزندان محسنین شهرستان ایوان را عهده‌دار هستند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان ایوان با اشاره به میزان کمک‌های مردمی اظهار داشت: ماهیانه بیش از ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال توسط حامیان به حساب ۴۰۶ نفر از ایتام و فرزندان محسنین این شهرستان واریز می‌شود.

باقری ادامه داد: در ۱۲ ماهه سال گذشته نیز بیش از ۵۵ میلیارد ریال کمک نقدی به حساب ایتام و فرزندان محسنین شهرستان ایوان واریز شده است.

رئیس کمیته امداد شهرستان ایوان تصریح کرد: با پیوستن این 200 معلم نیکوکار، سرپرستی ۲۱۰ نفر از ایتام و فرزندان محسنین شهرستان ایوان توسط حامیان جدید تقبل شده است.

وی این اقدام را جلوه‌ای ارزشمند از روحیه نوع‌دوستی و مسئولیت‌پذیری معلمان دانست و گفت: حضور فرهنگیان در این عرصه خداپسندانه، نشان‌دهنده نقش‌آفرینی مؤثر آنان در ترویج فرهنگ احسان و حمایت از نیازمندان در جامعه است.     
                               
 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب