سرویس : اجتماعی
کد خبر: 75183
|
10:54 - 1405/02/07
نسخه چاپی

مدیرکل هواشناسی ایلام خبر داد:

گورابین دره شهر در صدر بارندگی‌های ایلام

گورابین دره شهر در صدر بارندگی‌های ایلام
مدیرکل هواشناسی ایلام از ثبت بیشترین میزان بارندگی در ایستگاه گورابین خبر داد و گفت: این منطقه با ۵۴.۲ میلی‌متر بارش، در سامانه اخیر جوی بیشترین میزان بارش را در استان به خود اختصاص داده است.

سیروس نادری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی«ایلام بیدار»،  با اشاره به صدور هشدارهای سطح زرد و نارنجی در استان اظهار کرد: از عصر شنبه تا صبح دوشنبه، بخش‌های مختلف ایلام شاهد بارش‌های قابل‌توجهی بوده‌اند.

 وی افزود: پس از گورابین، شهرستان‌های دره‌شهر با ۵۳ میلی‌متر، بدره با ۴۷.۳ میلی‌متر و سرابله با ۳۹ میلی‌متر در رتبه‌های بعدی بیشترین میزان بارش قرار دارند.

 مدیرکل هواشناسی ایلام ادامه داد: این سامانه بارشی در روزهای جاری در اوج فعالیت خود قرار دارد و به‌صورت متناوب موجب رگبار باران، وقوع رعدوبرق، احتمال تگرگ و وزش بادهای نسبتاً شدید در نقاط مختلف استان می‌شود.

 نادری با تأکید بر رعایت نکات ایمنی گفت: باتوجه‌به شدت بارش‌ها و احتمال وقوع رعدوبرق، شهروندان از ترددهای غیرضروری، حضور در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و همچنین صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: هرچند پیش‌بینی می‌شود این سامانه تا اواخر سه‌شنبه‌شب از استان خارج شود، اما به دلیل باقی‌ماندن رطوبت در منطقه، احتمال وقوع رگبارهای پراکنده به‌ویژه در نواحی شمالی استان در روز چهارشنبه نیز وجود دارد.

 

انتهای خبر/م

تازه ترین مطالب