علی رشیدی در گفتگو با خبرنگار گروه گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، از فعالشدن دوباره شارژ کالابرگ الکترونیکی در اردیبهشتماه خبر داد و اظهار کرد: باتوجهبه روند افزایشی قیمتها در بازار، دولت در حال بررسی افزایش مبلغ این حمایتهاست تا بتواند پشتیبانی مؤثرتری از اقشار مختلف جامعه بهویژه گروههای آسیبپذیر داشته باشد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایلام با اشاره به آخرین وضعیت اجرای طرح کالابرگ افزود: این طرح در اردیبهشتماه مجدداً برای خانوارها قابلاستفاده خواهد شد و هدف از اجرای آن، تسهیل دسترسی مردم به کالاهای اساسی و کاهش فشار ناشی از شرایط اقتصادی است.
رشیدی همچنین تصریح کرد: در حال حاضر پیشنهاد افزایش اعتبار کالابرگها از سوی دولت در دست بررسی است و قرار است به مقامهای تصمیمگیر در وزارت مربوطه ارائه شود. به گفته وی، این اقدام در راستای حفظ قدرت خرید مردم و جبران بخشی از اثرات تورمی صورت میگیرد.
وی ادامه داد: تلاش مجموعه دولت بر این است که در صورت تصویب نهایی، فرایند تخصیص و استفاده از کالابرگها با سرعت و شفافیت کامل انجام شود تا مردم بدون مشکل بتوانند از این امکان بهرهمند شوند.
این مقام مسئول در پایان از شهروندان خواست برای دریافت اطلاعات دقیقتر به مراجع و مراکز ذیربط مراجعه کنند و تأکید کرد: هدف اصلی این طرحها، کاهش فشار اقتصادی بر خانوارها و تقویت معیشت مردم در شرایط فعلی است.
انتهای خبر/م

نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد