سرویس : سیاسی
کد خبر: 75089
|
02:05 - 1405/02/04
نسخه چاپی

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی:

تمرکز دشمن از نبرد نظامی به جنگ رسانه‌ای رسید

تمرکز دشمن از نبرد نظامی به جنگ رسانه‌ای رسید
نماینده مردم ایلام در مجلس با اشاره به تغییر رویکرد دشمن پس از شکست در عرصه نظامی، اظهار کرد: تمرکز اصلی اکنون بر جنگ رسانه‌ای و تأثیرگذاری بر افکار عمومی قرار گرفته است.

سارا فلاحی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی  «ایلام بیدار»، با بیان اینکه تقابل دشمن در شرایط آتش‌بس شکل تازه‌ای به خود گرفته است، اظهار کرد: در این مرحله، تمرکز اصلی از میدان نظامی به حوزه رسانه و افکار عمومی منتقل شده و دشمن تلاش دارد با بهره‌گیری از عملیات روانی، فضای جامعه را دچار تردید، دوگانگی و بی‌اعتمادی کند.

وی ادامه داد: هدف از این اقدامات، ایجاد شکاف میان مردم و مسئولان و القای نوعی سردرگمی سیاسی است تا ناکامی‌های میدانی از مسیر جنگ روایت‌ها جبران شود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، مقابله با این وضعیت را نیازمند هماهنگی و انسجام در حوزه اطلاع‌رسانی دانست و گفت: تشکیل «ستاد مشترک تبلیغات، دیپلماسی و رزم» می‌تواند نقش مهمی در مدیریت این شرایط داشته باشد و با ارائه به‌موقع و دقیق اخبار، مانع از واگذاری میدان روایت به‌طرف مقابل شود.

فلاحی با تأکید بر لزوم شفاف‌سازی هدفمند در فضای اجتماعی افزود: اگرچه در برخی شرایط ابهام می‌تواند بخشی از تاکتیک‌های جنگی باشد، اما در وضعیت فعلی که فشار رسانه‌ای افزایش‌یافته، باید با گفت‌گوی مستقیم با مردم و مدیریت دقیق اطلاعات، از شکل‌گیری سؤالات و ابهامات گسترده جلوگیری کرد.

وی نقش افکار عمومی را در ساختار قدرت ملی بسیار مهم دانست و تصریح کرد: میدان اجتماعی، حلقه اتصال میان حوزه‌های نظامی و اقتصادی کشور است و انسجام آن می‌تواند در برابر فشارهای رسانه‌ای و تلاش برای ایجاد تفرقه، نقش بازدارنده ایفا کند.

نماینده مردم ایلام در پایان خاطرنشان کرد: دشمن با استفاده از ابزار رسانه‌ای و دامن‌زدن به اختلافات اجتماعی به دنبال جبران شکست‌های خود در میدان نبرد است، اما وحدت داخلی و روایت‌سازی دقیق می‌تواند این برنامه را ناکام بگذارد.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب