سرویس : اجتماعی
کد خبر: 75032
|
09:04 - 1405/01/28
نسخه چاپی

سرپرست شرکت گاز ایلام مطرح کرد:

احیای سریع گازرسانی در مناطق آسیب‌دیده ایلام

احیای سریع گازرسانی در مناطق آسیب‌دیده ایلام
سرپرست شرکت گاز استان ایلام از احیای سریع شبکه گاز ۲۴ روستا در شرایط جنگی و زیر تهدید مداوم جنگنده‌ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، علی سلیمانی شامگاه پنج شنبه در دیدار نمایندگان مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی ایلام از شرکت گاز ایلام، از عملیات جهادی و کم‌نظیر نیروهای این مجموعه در بازسازی شبکه‌های آسیب‌دیده خبر داد و اظهار کرد: در پی حمله مستقیم هوایی و تخریب کامل ایستگاه تقلیل فشار صالح‌آباد، گاز ۲۴ روستا به طور کامل قطع شد.

وی افزود: با وجود شرایط بحرانی، پرواز مکرر جنگنده‌ها و تهدیدات امنیتی، تیم‌های عملیاتی در کمتر از ۱۲ ساعت موفق به جایگزینی تجهیزات، بازسازی ایستگاه CGS و برقراری مجدد جریان گاز شدند.

سلیمانی ادامه داد: در جریان این عملیات، بیش از ۲۰۰۰ مشترک نیز که بر اثر بمباران دچار قطعی گاز شده بودند، در کمتر از ۳ ساعت مجدداً به شبکه متصل شدند.

وی با اشاره به اجرای ۷۰ عملیات ایمن‌سازی در خطوط گازرسانی، این اقدامات را نمونه‌ای از آمادگی و توان بالای نیروهای امدادی دانست و تأکید کرد: مدیریت بحران با برگزاری ۱۸ جلسه تخصصی به‌صورت شبانه‌روزی هدایت شد.

سرپرست شرکت گاز ایلام همچنین خاطرنشان کرد: در جریان سیلاب شهرستان سیروان نیز گاز ۱۱ روستا در کمتر از ۳ ساعت وصل شد تا مردم در شرایط سخت، با مشکل مضاعفی مواجه نشوند.

وی در پایان گفت: این تلاش‌ها در حالی انجام شد که کارکنان صنعت گاز با حضور میدانی و ایثارگرانه، نقش مهمی در حفظ آرامش و تأمین رفاه مردم ایفا کردند.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب