سرویس : سیاسی
کد خبر: 74998
|
14:00 - 1405/01/24
نسخه چاپی

فرماندار شهرستان آبدانان:

تمام ظرفیت‌ها برای برگزاری انتخابات به کار گرفته می‌شود

تمام ظرفیت‌ها برای برگزاری انتخابات به کار گرفته می‌شود
فرماندار شهرستان آبدانان از آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات در شهرستان خبر داد و گفت: سلامت و شفافیت اولویت اصلی در فرآیند انتخابات است و همه دستگاه‌ها باید برای اجرای قانون و جلب اعتماد عمومی همکاری کامل داشته باشند.

بهراد نورمحمدی، در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی  «ایلام بیدار»، با اشاره به برگزاری هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، از آمادگی کامل این شهرستان برای برگزاری انتخاباتی سالم، شفاف و قانونمند خبر داد.

وی با بیان اینکه تمامی تمهیدات لازم برای اجرای دقیق، منظم و قانون‌مند فرآیند انتخابات در دستور کار قرار گرفته است، اظهار کرد: هدف اصلی مجموعه مدیریتی شهرستان، برگزاری انتخاباتی است که در نهایت سلامت، شفافیت و اعتماد عمومی برگزار شود و رضایت مردم را به همراه داشته باشد.

نورمحمدی با تأکید بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، هیأت‌های نظارت و هیأت‌های اجرایی افزود: تمامی مجموعه‌های مرتبط باید با هماهنگی کامل و هم‌افزایی لازم، زمینه برگزاری انتخاباتی پرشور، قانونمند و به‌دور از هرگونه حاشیه را فراهم کنند.

وی همچنین با اشاره به نقش تعیین‌کننده مردم و نامزدها در شکل‌گیری فضای رقابتی سالم گفت: انتظار می‌رود داوطلبان و شهروندان با رعایت اخلاق انتخاباتی، قانون‌مداری و مسئولیت‌پذیری اجتماعی، در تقویت مشارکت عمومی و برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور نقش‌آفرینی کنند.

فرماندار شهرستان آبدانان در پایان بیان کرد: برگزاری انتخابات پیش‌رو یکی از مهم‌ترین اولویت‌های شهرستان است و تمامی ظرفیت‌ها و امکانات برای اجرای دقیق، سالم و قانونمند آن به کار گرفته خواهد شد.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب