سرویس : اجتماعی
کد خبر: 74820
|
13:32 - 1405/01/08
نسخه چاپی

مدیرکل هواشناسی ایلام:

زیفل با ۳۳۰ میلی‌متر پیشتاز شد

زیفل با ۳۳۰ میلی‌متر پیشتاز شد
مدیرکل هواشناسی ایلام از ثبت بیشترین میزان بارش در سامانه اخیر در ایستگاه زیفل خبر داد و گفت: با وجود کاهش شدت سامانه، بارش‌های پراکنده و رعدوبرق امروز در نقاط مختلف استان ادامه دارد و سامانه جدیدی از اواخر فردا فعال خواهد شد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، سیروس نادری، مدیرکل هواشناسی استان ایلام، با اشاره به عملکرد ایستگاه‌های بارانسنجی استان، اعلام کرد: ایستگاه زیفل با ثبت ۳۳۰ میلی‌متر بارش، بیشترین میزان بارش سامانه اخیر را به خود اختصاص داده است. 


نادری همچنین  بیان کرد: دیگر ایستگاه‌ها مانند سراب باغ، ماژین، ارکواز ملکشاهی، دره شهر و آبدانان نیز بارش قابل توجهی داشتند و میزان بارش در مرکز شهر ایلام و فرودگاه این شهر به ترتیب ۱۶۳.۹ و ۱۶۵.۴ میلی‌متر ثبت شده است.


وی با اشاره به هشدارهای صادر شده در روزهای اخیر، یادآور شد: اگرچه سامانه اصلی از استان خارج شده، اما رطوبت بالای هوا باعث شده تا امروز شاهد بارش‌های مقطعی، رعد و برق، وزش باد شدید و احتمال تگرگ در برخی نواحی باشیم. این بارش‌ها هرچند ضعیف‌تر از سامانه اصلی هستند، اما همچنان می‌توانند باعث آبگرفتگی معابر و رواناب نقطه‌ای شوند.


مدیرکل هواشناسی ایلام افزود: جو استان فردا پایدار خواهد بود، اما از اواخر فردا تا روز سه‌شنبه سامانه بارشی جدیدی وارد استان می‌شود که نسبت به سامانه اخیر ضعیف‌تر بوده و پتانسیل بارشی آن متوسط تا ضعیف پیش‌بینی شده است. هشدارهای هواشناسی برای آمادگی مردم و دستگاه‌های امدادی صادر شده است تا ضمن رعایت نکات ایمنی، از وقوع خسارات احتمالی جلوگیری شود.

وی با اشاره به هشدارهای سطح زرد شماره ۱ مورخ ۱۴۰۵/۱/۲، نارنجی شماره ۱ مورخ ۱۴۰۵/۱/۳ و قرمز شماره ۱ مورخ ۱۴۰۵/۱/۵، میزان بارش ثبت شده در تعدادی از ایستگاه‌های هواشناسی استان ایلام از عصر دوشنبه مورخ ۱۴۰۵/۱/۳ تا ساعت ۹:۳۰ صبح امروز شنبه مورخ ۱۴۰۵/۱/۸ را به شرح زیر اعلام کرد:

زیفل: ۳۳۰ میلی‌متر

میمه: ۲۷۹.۴ میلی‌متر

مهرملکشاهی: ۲۷۴.۳ میلی‌متر

مورموری: ۲۳۶.۷ میلی‌متر

میش خاص: ۲۳۴ میلی‌متر

بولی: ۲۲۲.۲ میلی‌متر

ایوان: ۲۱۶ میلی‌متر

سراب باغ: ۱۹۷ میلی‌متر

ماژین: ۱۸۰ میلی‌متر

ارکواز ملکشاهی: ۱۷۹ میلی‌متر

دره شهر: ۱۷۲.۳ میلی‌متر

آبدانان: ۱۷۰.۵ میلی‌متر

ایلام (فرودگاه): ۱۶۵.۴ میلی‌متر

ایلام (مرکز شهر): ۱۶۳.۹ میلی‌متر

صالح آباد: ۱۶۱ میلی‌متر

چوار: ۱۵۶.۷ میلی‌متر

موسیان: ۱۵۶ میلی‌متر

دشت عباس: ۱۵۵.۵ میلی‌متر

زرنه: ۱۵۲ میلی‌متر

پهله: ۱۴۹.۴ میلی‌متر

آسمان آباد: ۱۴۴.۵ میلی‌متر

سرابله: ۱۴۱.۵ میلی‌متر

بدره: ۱۳۶ میلی‌متر

کارزان: ۱۳۶ میلی‌متر

دهلران: ۱۲۷ میلی‌متر

لومار: ۱۱۴.۷ میلی‌متر

مهران: ۱۱۰.۷ میلی‌متر

شباب: ۱۰۲ میلی‌متر

بلاوه: ۹۱.۱ میلی‌متر

هلیلان: ۷۸.۹ میلی‌متر

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب