سرویس : اجتماعی
کد خبر: 74793
|
01:32 - 1405/01/08
نسخه چاپی

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان ایلام خبر داد:

برخورد قاطع با متخلفان زیست‌محیطی در تعطیلات نوروز

برخورد قاطع با متخلفان زیست‌محیطی در تعطیلات نوروز
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ایلام از اجرای طرح ویژه نوروزی برای صیانت از زیستگاه‌های طبیعی و اراضی ملی این شهرستان خبر داد و گفت: با گشت‌های شبانه‌روزی و پایش مستمر، با هرگونه تخریب‌کننده طبیعت و صیاد غیرمجاز به طور جدی برخورد خواهد شد.

صید نبی امامی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،اظهار کرد: با توجه به افزایش تردد مسافران و طبیعت‌گردان در ایام نوروز، طرح تشدید نظارت و پایش مستمر زیستگاه‌ها با هدف پیشگیری از هرگونه تخلف زیست‌محیطی از جمله شکار و صید غیرمجاز، تخریب پوشش گیاهی و تعرض به اراضی ملی به اجرا درآمده است. این طرح به‌صورت شبانه‌روزی و با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود در حال اجراست.

 

وی با اشاره به اهمیت حفاظت از سرمایه‌های طبیعی منطقه افزود: زیستگاه‌های مهمی همچون مانشت و قلارنگ، چپه سورگه، مله‌گون، گردکانه، گاوز و منجل به‌عنوان مناطق حساس، در اولویت پایش و کنترل قرار دارند و نیروهای یگان حفاظت با حضور میدانی و گشت‌های مستمر، این مناطق را به‌طور دقیق رصد می‌کنند.

 

امامی با اشاره به حساسیت این اداره نسبت به حفظ اراضی ملی تصریح کرد: هرگونه زمین‌خواری، ساخت‌وساز غیرمجاز، تصرف اراضی و تخریب منابع طبیعی به‌طور جدی رصد شده و با متخلفان بدون هیچ‌گونه اغماض برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. در این راستا، پرونده متخلفان به سرعت به مراجع قضایی ارجاع داده می‌شود تا از ادامه تخلفات جلوگیری شود.

 

وی همچنین از تشدید گشت‌های شبانه‌روزی خبر داد و گفت: نیروهای یگان حفاظت با آمادگی کامل در تمامی ساعات شبانه‌روز در مناطق حضور دارند تا از امنیت زیستگاه‌ها و حیات‌وحش صیانت کنند. این اقدامات به‌ویژه برای جلوگیری از شکار پستانداران و صید غیرمجاز آبزیان در فصل حساس زادآوری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ایلام خاطرنشان کرد: کارشناسان این اداره با بررسی مستمر نقاط بحرانی و حساس، تلاش دارند تا از هرگونه سوءاستفاده افراد سودجو که ممکن است از فرصت تعطیلات برای تخریب طبیعت بهره ببرند، جلوگیری کنند و شرایطی امن برای حیات‌وحش و محیط‌زیست فراهم آورند.

 

امامی در پایان گفت: انتظار داریم مردم، گردشگران و بومیان با مشارکت فعال در حفظ محیط‌زیست، هرگونه تخلف از جمله شکار غیرمجاز، قطع درختان، آتش‌سوزی یا ساخت‌وسازهای مشکوک را از طریق سامانه شبانه‌روزی ۱۵۴۰ گزارش کنند تا اقدامات لازم برای برخورد با متخلفان و جلوگیری از خسارات بیشتر به‌سرعت انجام شود.

 

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب