سرویس : اقتصادی
کد خبر: 74655
|
11:22 - 1404/12/23
نسخه چاپی

فرماندار شهرستان مهران:

هیچ‌گونه گران‌فروشی در بازار پذیرفتنی نیست

هیچ‌گونه گران‌فروشی در بازار پذیرفتنی نیست
فرماندار شهرستان مهران گفت: در شرایط کنونی، تأمین به‌موقع کالاهای اساسی و حفظ ثبات قیمت‌ها از اولویت‌های مهم مدیریت شهرستان است و با هرگونه کم‌کاری، احتکار و گران‌فروشی در بازار برخورد خواهد شد.

حیدر نعمتی در جریان بازدید از اصناف شهرستان مهران و در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،اظهار کرد: در شرایط حساس کنونی، تأمین مایحتاج عمومی مردم و نظارت دقیق بر روند عرضه کالاها در بازار از مهم‌ترین وظایف دستگاه‌های اجرایی و نظارتی به شمار می‌رود.


وی افزود: مدیریت شهرستان با جدیت وضعیت بازار را رصد می‌کند تا شهروندان در تهیه کالاهای اساسی با مشکل یا کمبودی مواجه نشوند.
 

فرماندار شهرستان مهران با اشاره به اهمیت همکاری اصناف در ایجاد آرامش اقتصادی در جامعه تصریح کرد: کسبه و بازاریان همواره نقش مهمی در حفظ تعادل بازار داشته‌اند و انتظار می‌رود با رعایت انصاف، عرضه مناسب کالا و پایبندی به قیمت‌های مصوب، در خدمت‌رسانی بهتر به مردم مشارکت داشته باشند.
 

نعمتی همچنین بیان کرد: هرگونه کم‌کاری، گران‌فروشی یا ایجاد اختلال در روند توزیع کالاها قابل‌قبول نیست و در صورت مشاهده تخلف، برخورد قانونی با متخلفان انجام خواهد شد.
 

وی در پایان خاطرنشان کرد: نظارت میدانی بر بازار به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت و دستگاه‌های مسئول موظف هستند با حضور فعال در سطح بازار، از بروز هرگونه نوسان غیرمنطقی در قیمت‌ها جلوگیری کنند و شرایطی فراهم آورند تا شهروندان با آرامش و اطمینان نیازهای روزمره خود را تأمین کنند.

 

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب