سرویس : اقتصادی
کد خبر: 74605
|
14:08 - 1404/12/19
نسخه چاپی

فرماندار شهرستان آبدانان خبر داد:

آغاز آواربرداری منازل آسیب‌دیده در آبدانان

آغاز آواربرداری منازل آسیب‌دیده در آبدانان
فرماندار شهرستان آبدانان از آغاز عملیات آواربرداری منازل آسیب‌دیده در محله سراب شهر آبدانان خبر داد و گفت: کارشناسان بنیاد مسکن در حال بررسی میدانی و برآورد میزان خسارت وارد شده به واحدهای مسکونی و تجاری هستند.

بهزاد نورمحمدی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا و تخریب منازل مسکونی در شهرستان آبدانان، بر لزوم رسیدگی فوری و جدی به وضعیت خانواده‌های آسیب‌دیده تأکید کرد.

وی با بیان اینکه در پی این تجاوزات، تعدادی از منازل مسکونی در محله سراب شهر آبدانان دچار خسارت و تخریب شده‌اند، اظهار داشت: حفظ امنیت و آرامش شهروندان و رسیدگی به مشکلات خانواده‌های آسیب‌دیده در اولویت برنامه‌های مدیریت شهرستان قرار دارد و تمامی ظرفیت‌ها برای کاهش آلام مردم به‌کار گرفته شده است.

نورمحمدی افزود: در حال حاضر کارشناسان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سطح شهر آبدانان حضور داشته و در حال بررسی میدانی، کارشناسی دقیق و برآورد میزان خسارت وارد شده به واحدهای مسکونی و تجاری هستند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن روند جبران خسارت‌ها و بازسازی واحدهای آسیب‌دیده آغاز شود.

وی همچنین با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده در سطح شهرستان گفت: با پیگیری‌های مستمر و بسیج تمامی امکانات و ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی، عملیات آواربرداری از واحدهای آسیب‌دیده از امروز آغاز شده و این روند با سرعت و دقت ادامه خواهد داشت تا شرایط برای بازگشت زندگی عادی مردم فراهم شود.

نورمحمدی بیان کرد: مسئولان شهرستان با تمام توان در کنار مردم هستند و اجازه نخواهند داد خانواده‌های آسیب‌دیده در این شرایط تنها بمانند. تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان آبدانان با روحیه جهادی پای کار بوده و خود را خادم مردم می‌دانند و در مسیر خدمت‌رسانی از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد.

وی در پایان با دعوت از مردم به حفظ آرامش، اتحاد و همدلی در این شرایط حساس خاطرنشان کرد: همبستگی و همراهی مردم همواره بزرگ‌ترین پشتوانه عبور از سختی‌ها بوده و با اتکال به خداوند و همکاری مردم و مسئولان، این مرحله نیز با سربلندی پشت سر گذاشته خواهد شد.

 

انتهای خبر/ م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب