سرویس : اقتصادی
کد خبر: 74143
|
11:44 - 1404/11/13
نسخه چاپی

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام خبر داد:

افتتاح ۱۶۹ پروژه عمرانی در ایلام

افتتاح ۱۶۹ پروژه عمرانی در ایلام
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار ایلام از افتتاح ۱۶۹ پروژه عمرانی در دهه فجر خبر داد و گفت که این پروژه‌ها بااعتبار 5 هزار و ۶۴۹ میلیارد تومان در شهرستان‌های مختلف استان به بهره‌برداری می‌رسند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، رضا دارابی صبح امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به شرایط ویژه امسال از جمله تحریم‌های ظالمانه، جنگ ۱۲ روزه آمریکا و اسرائیل و اغتشاشات اخیر، افزود: خوشبختانه با مدیریت حکیمانه مقام معظم رهبری و کوشندگی شبانه‌روزی هیئت دولت، نمایندگان مجلس، دستگاه‌های نظارتی و امنیتی، هیچ‌گونه تعطیلی و توقفی در روند اجرای پروژه‌های عمرانی کشور و استان ایجاد نشد.
 

 وی از کلنگ‌زنی ۹ پروژه عمرانی اثرگذار دیگر در دهه فجر خبر داد و بیان کرد که این پروژه‌ها در حوزه زیرساخت و پاسخ به مطالبات مردمی با یک هزار و ۷۳۶ میلیارد تومان اعتبار اجرا می‌شوند.
 

 معاون عمرانی استاندار ایلام افتتاح ۱۲ کیلومتر جاده چهارخطه دهلران - اندیمشک را از جمله مهم‌ترین پروژه‌های ایام دهه فجر برشمرد و یادآور شد: این جاده از لحاظ ترافیکی دارای اهمیت ویژه‌ای است که در بسیاری از مواقع حوادث رانندگی متعددی در آن روی می‌دهد.
 

 دارابی ادامه داد که بهره‌برداری از این ۱۲ کیلومتر نقش مؤثری در تسهیل رفت‌وآمد و کاهش حوادث رانندگی این مسیر ایفا می‌کند.
 

 او تحویل ۸۷۱ واحد مسکونی روستایی با مشارکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و مردم بااعتبار یک هزار و ۸۱ میلیارد تومان، ۱۹۱ واحد مسکن شهری در قالب نهضت ملی مسکن بااعتبار ۴۱۷ میلیارد تومان و ۴۹ واحد مسکن محرومان با همکاری کمیته امداد و بهزیستی بااعتبار ۴۶ میلیارد تومان را از دیگر طرح‌های قابل افتتاح دهه فجر در استان عنوان کرد.

 

 دارابی یکی از ابرپروژه‌های استان را سامانه گرمسیری اعلام کرد و گفت که بیش از پنج هزار هکتار از این پروژه در پایاب سد مهران بااعتبار ۸۰۰ میلیارد تومان هم‌زمان با ایام‌الله دهه فجر افتتاح خواهد شد.
 

 معاون عمرانی استاندار ایلام بیمارستان ۳۲ تختخوابی ملکشاهی، ۱۸ مدرسه و فضای آموزشی و تکمیل ساختمان اداری جهاد کشاورزی شهرستان ایلام پس از وقفه حدود ۱۶ساله را از دیگر پروژه‌های عمرانی این استان در چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی عنوان کرد.
 

 دارابی به کلنگ‌زنی برخی پروژه‌های این ایام اشاره کرد و ادامه داد: یکی از خواسته‌های مردم ملکشاهی چهارخطه کردن مسیر این شهرستان به سمت ایلام است که ۱۲ کیلومتر از این مسیر بااعتبار یک همت کلنگ‌زنی می‌شود.
 

 وی همچنین از کلنگ‌زنی پل بزرگ گاومیشان در شهرستان دره‌شهر به طول ۱۸۰ متر و اعتبار ۳۲۰ میلیارد تومان خبر داد و اضافه کرد: این پل در جریان سیل سال ۹۸ تخریب شده بود که بازسازی آن در دستور کار است.
 

 معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: یکی از مشکلات شهرستان دهلران در حوزه بهداشت و درمان گوگردی بودن منابع آبی منطقه است که به تجهیزات پزشکی در بیمارستان کنونی آسیب جدی وارد می‌کند که در این راستا کلنگ بیمارستان ۹۶ تختخوابی به گستره پنج هکتار با حضور استاندار ایلام و نماینده وزارتخانه به زمین زده شد.
 

 دارابی به معضل مردم سیروان در حوزه ناترازی انرژی برق پرداخت و بیان کرد: به‌منظور حل این دغدغه، کلنگ منطقه ۶۳/۲۰ ولت این شهرستان در ایام دهه فجر به زمین زده می‌شود تا این مشکل نیز برطرف شود.
 

 وی همچنین از آغاز عملیات اجرایی گازرسانی به مرز چیلات شهرستان دهلران بااعتبار ۴۰ میلیارد تومان خبر داد تا پیش از اربعین سال آینده شاهد تردد زائران عتبات‌عالیات از این مرز رسمی جدید باشیم.
 

 ۲۱۴ طرح عمرانی و اقتصادی دهه فجر امسال بااعتبار بیش از ۲۱ هزار میلیارد تومان و ۲۱۰ میلیون یورو در استان ایلام بهره‌برداری یا کلنگ‌زنی می‌شود که در مجموع زمینه اشتغال ۱۵۲۸ نفر را فراهم می‌شود.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب