سرویس : اقتصادی
کد خبر: 74023
|
10:44 - 1404/11/03
نسخه چاپی

فرماندار شهرستان مهران:

۱۳ هزار ۷۱۹ نفر از مرز مهران تردد کردند

۱۳ هزار ۷۱۹ نفر از مرز مهران تردد کردند
فرماندار شهرستان مهران از ثبت بیش از ۱۳ هزار تردد مسافر و زائر در یک روز در مرز بین‌المللی مهران خبر داد و گفت: افزایش سفرها به‌ویژه در آستانه اعیاد شعبانیه، موجب رشد قابل‌توجه رفت‌وآمدها در این گذرگاه رسمی شده است.

حیدر نعمتی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، با تشریح آخرین وضعیت تردد در مرز بین‌المللی مهران گفت: طبق داده‌های ثبت‌شده در سامانه‌های کنترل ورود و خروج، تنها در دوم بهمن‌ماه امسال، مجموعاً ۱۳ هزار و ۷۱۹ نفر از این مرز رسمی رفت‌وآمد داشته‌اند.
 

وی با بیان اینکه هم‌زمان با اعیاد شعبانیه و میلاد امام حسین (ع) اشتیاق زائران برای سفر به عتبات‌عالیات افزایش‌یافته است، افزود: در این بازه زمانی، بیشترین میزان تردد مربوط به خروج شهروندان ایرانی بوده، به‌طوری که ۹ هزار و ۳۸۱ نفر از هم‌وطنان برای سفر به عراق از مرز مهران خارج شدند.
 

فرماندار شهرستان مهران درباره بازگشت ایرانیان نیز توضیح داد: در همین مدت، ۲ هزار و ۶۹۷ نفر پس از زیارت یا انجام امور کاری از طریق این مرز وارد کشور شدند.
 

نعمتی همچنین با اشاره به تردد اتباع خارجی اظهار کرد: آمارها نشان می‌دهد که هزار و ۳۰ نفر از اتباع خارجی وارد کشور شده و ۶۱۱ نفر نیز از مرز مهران خارج شده‌اند.
 

وی در ادامه به آمار کلی دی‌ماه اشاره کرد و گفت: طی این ماه، مجموع ترددهای ثبت‌شده در مرز مهران به ۳۳۸ هزار و ۲۹۶ مورد رسید.
 

به گفته فرماندار شهرستان مهران، از این تعداد، ۱۴۲ هزار و ۸۲۵ نفر ورودی و ۱۳۵ هزار و ۸۵۷ نفر خروجی مربوط به شهروندان ایرانی بوده است.

 

انتهای خبر/م

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب