سرویس: سیاسی
کد خبر: 73790
|
14:26 - 1404/10/12
نسخه چاپی

امام‌جمعه ایلام:

مدیریت جهادی راهکار ساماندهی بازار است

مدیریت جهادی راهکار ساماندهی بازار است
امام‌جمعه ایلام با تأکید بر حق مردم برای گلایه از گرانی‌های اخیر و لزوم پاسخگویی و نظارت دولت و مسئولان بر بازار، مدیریت جهادی را راهکار برون‌رفت از مشکلات اقتصادی دانست.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین اله‌نور کریمی‌تبار در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ایلام با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور اظهار کرد: امروز شاهد افزایش غیرمنتظره قیمت کالاها، ارز و طلا در بازار هستیم و طبیعی است که در چنین شرایطی، مردم گلایه‌مند باشند و درخواست‌های صنفی و اقتصادی داشته باشند.
 

وی با بیان این‌که مطالبه‌گری اقتصادی حق مردم است و دولت باید بر بازار نظارت داشته و معیشت مردم را مدیریت کند، افزود: با توجه به ظرفیت‌ها و توان گسترده کشور، توانایی حل این دشواری‌ها با کمک و همراهی مردم وجود دارد.
 

خطیب جمعه ایلام گفت: هرچند تحریم‌ها و مافیاهای اقتصادی و نفوذی‌های دشمن در وضعیت گرانی‌ها بی‌تأثیر نیست اما اگر مدیریت جهادی وارد میدان شود، می‌توان وضعیت را به‌خوبی سامان داد.
 

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام در ادامه به تبیین تفاوت میان اعتراض و اغتشاش پرداخت و گفت: اگر اعتراض‌های قانونی به تخریب اموال عمومی، ضرب‌وجرح منجر شود، خلاف قانون و به زیان کشور است.
 

کریمی‌تبار بیان کرد: باید پرسید عقبه این ناآرامی‌ها کیست؟ امروز شاهد هستیم که دشمنان ملت و نظام یعنی آمریکا، اسرائیل و منافقان که دستشان به خون مردم آلوده است، در فضای مجازی فراخوان می‌دهند تا امنیت کشور و مردم را برهم بزنند.
 

وی خطاب به فریب‌خوردگان تبلیغ‌های دشمن، گفت: چرا باید به حرف کسانی گوش داد که حتی توان اداره خود را ندارند؟ کسانی که در خارج از کشور نشسته و جوانان ما را به درگیری خیابانی تشویق می‌کنند، اگر دلسوز ایران بودند، چرا در جنگ‌ها و فشارها از دشمنانی حمایت کردند که زنان و کودکان ما را با بمب و موشک به شهادت رساندند؟ غیرت ایرانی اجازه نمی‌دهد با قاتلان هم‌وطنانمان همراهی کنیم.

 

کریمی‌تبار در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از سیاه‌نمایی‌های دشمنان ملت و نظام و اسلامی، یادآور شد: دشمن می‌خواهد نیمه خالی لیوان را ببینیم در حالی که امروز حتی دورترین روستاهای ما از نعمت گاز و برق برخوردارند و پوشش بیمه‌ای برای اقشار ضعیف وجود دارد.
 

خطیب نماز جمعه ایلام بیان کرد: در کشورهای مدعی مانند آمریکا و انگلیس، هزاران کارتن‌خواب وجود دارد و بسیاری از تأمین نیازهای اولیه ناتوان‌ هستند.

وی با بیان این‌که براندازانِ مدعی با شعارهای فریبنده حتی دانش اداره یک نانوایی را ندارند و با هشدار نسبت به تکرار سناریوی ویرانی لیبی و سوریه در صورت آسیب دیدن امنیت کشور، راهکار حل مشکل‌ها وحدت کلمه و انسجام ملی دانست.
 

امام‌جمعه ایلام در ادامه با اشاره به دستاوردهای خیره‌کننده کشور در حوزه هوافضا و صنایع دفاعی گفت: جمهوری اسلامی امروز به جایگاهی رسیده که قدرت‌های بزرگ برای خرید پهپاد و تجهیزات ایرانی صف کشیده‌اند اما در داخل باید هوشیار باشیم تا دشمن با فریب‌کاری، سرنوشت لیبی و سوریه را برای ما تکرار نکند.
 

وی با تبیین جایگاه علمی و نظامی کشور اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی با اتکا به دانش بومی و مدیریت جهادی، جهانیان را متحیر کرده است.
 

خطیب نماز جمعه ایلام یادآور شد: پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره اخیر که همه ۶۴ هزار قطعه الکترونیکی آن توسط دانشمندان ایرانی ساخته شده، نشان می‌دهد ما یازدهمین کشوری هستیم که به این فناوری پیچیده دست یافته‌ایم، ماهواره‌ای که قادر است با دقت بالا تصاویر را رصد و مخابره کند.
 

کریمی‌تبار با بیان اینکه امنیت امروز ما مرهون خون شهدا و مجاهدت نیروهای مسلح است، افزود: قدرت بازدارندگی ما به حدی رسیده که در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، همه توان ناتو، آمریکا و اسرائیل در برابر جبهه مقاومت ناکام ماند و اسرائیل غاصب که در «کاخ شیشه‌ای» زندگی می‌کند و توان تأمین امنیت خود را ندارد، در برابر موشک‌ها و پهپادهای ما ناتوان است.
 

وی گفت: اینکه امروز رئیس‌جمهور آمریکا اعلام می‌کند توان تهاجم به ایران را ندارد، نتیجه تمرین و آزمون ۲۲ ساله‌ای است که آن‌ها شکست را تجربه کرده‌اند.

خطیب نماز جمعه ایلام گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی، از مرزبانانی که در سرمای زیر ۲۰ درجه جان می‌دهند تا پاسدارانی که با وجود جراحت، بیمارستان را برای شلیک موشک ترک می‌کنند، ضامن این امنیت هستند.
 

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام با انتقاد از خودکم‌بینی برخی افراد و مقایسه نادرست شرایط، گفت: در بسیاری از کشورهای صنعتی و مدعی خرید میوه به‌صورت دانه‌ای است اما در کشور ما حتی قشرهای کم‌درآمد نیز دسترسی بهتری به مواد غذایی دارند.
 

وی اظهار کرد: در حوزه پزشکی نیز ایران به قطب درمان تبدیل شده و بیماران از اروپا و آمریکا برای درمان توسط پزشکان ماهر ایرانی به کشور ما سفر می‌کنند.

امام جمعه ایلام افزود: در حالی که در برخی کشورهای تولیدکننده نفت و گاز، مردم با مشکل مصرف روبرو هستند، دغدغه ما قطعیِ کوتاه‌مدت برق است و از این‌رو باید قدردان نعمت‌ها و زیرساخت‌های موجود باشیم.
 

امام‌جمعه ایلام با اشاره به نقش مهم اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی در مقابله با تحریف دشمن، گفت: کسانی که عِرق ایرانی و اسلامی دارند نباید آتش‌بیار معرکه شوند و انتشار اخبار درگیری‌های درون‌شهری یا بزرگ‌نمایی ضعف‌ها، دادنِ «گرا» به دشمن است تا بداند کجا را هدف قرار دهد.
 

وی بیان کرد: رسانه‌های داخلی نباید ناخواسته همکار دشمن شوند و امروز نظم نوین جهانی با افول آمریکا و ظهور قدرت ایران و جبهه مقاومت در حال شکل‌گیری است و باید با بصیرت، در این پیچ تاریخی نقش‌آفرینی کنیم.
 

کریمی‌تبار با گرامیداشت سالروز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، این رویداد را تلخ اما جریان‌ساز توصیف کرد و افزود: دشمنان چون جرأت رویارویی با این مرد میدان را در صحنه نبرد نداشتند، وی را بزدلانه در فرودگاه بغداد ترور کردند اما به لطف خدا، حرکتی که این شهید آغاز کرد روزبه‌روز گسترش یافته و مقاومت جهانی در برابر استکبار رو به افزایش است.
 

امام‌جمعه ایلام با اشاره به استقبال چشمگیر جوانان از آیین اعتکاف، گفت: با وجود تهاجم فرهنگی دشمن، حضور میلیونی نوجوانان و جوانان در مساجد برای خودسازی و خلوت با خدا، شگفت‌انگیز است.
 

وی بیان کرد: در بسیاری از استان‌ها هفته‌ها قبل از آغاز مراسم، ظرفیت مسجدها تکمیل شده و این نشان از رویش‌های ارزشمند انقلاب اسلامی دارد.
 

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام همچنین به سالروز اجرای طرح استعماری حذف حجاب توسط رضاخان اشاره کرد و افزود: رضاخان همه توان خود را برای دین‌زدایی و حذف چادر به کار گرفت اما زنان مسلمان ما مقاومت کردند و امروز نیز بانوان عفیف ما مقید به حجاب اسلامی هستند.
 

کریمی‌تبار ضمن تبریک میلاد امیرالمؤمنین (ع) و روز پدر، ولادت مولود کعبه را نشان‌دهنده عظمت امام علی (ع) دانست و همگان را به بهره‌گیری از فیض‌های ماه رجب و تقوای الهی توصیه کرد.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب