سرویس: سیاسی
کد خبر: 73766
|
14:22 - 1404/10/09
نسخه چاپی

جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام:

ملت ایران در هر فتنه‌ای دشمن را ناکام گذاشته است

ملت ایران در هر فتنه‌ای دشمن را ناکام گذاشته است
جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام، با تأکید بر بصیرت و ولایت‌مداری ملت ایران گفت: مردم ایران در طول انقلاب اسلامی و در مواجهه با فتنه‌های گوناگون، با آگاهی، ایمان و تبعیت از رهبری، همواره توطئه‌های دشمن را خنثی کرده و اجازه نداده‌اند دشمن به اهداف خود دست یابد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، سردار قدرت اله کریمیان صبح امروز در مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی که در مسجد جامع دهلران برگزار شد، گفت: نهم دی، روز تجلی بصیرت و ولایت‌مداری ملت ایران است؛ ملتی که در بزنگاه‌های تاریخی با تبعیت از ولایت‌فقیه، فتنه‌ها را خاموش کرده و چراغ راه انقلاب اسلامی را برافروخته‌تر ساخته است.

 وی افزود: ۹ دی تنها یک روز تقویمی نیست؛ نماد رشد فکری و آگاهی مردمی است که اجازه ندادند دشمن با طراحی‌های پیچیدهٔ خود، مسیر انقلاب را منحرف کند. همان‌گونه که مردم در واقعه عاشورا نیز با ایستادگی در کنار ولایت، تاریخ را دگرگون ساختند، ملت ایران نیز در سال ۸۸ با الهام از همان فرهنگ، نقشهٔ دشمنان را خنثی کردند.

 جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) با اشاره به فتنه‌های امسال و حوادث خردادماه تصریح کرد: دشمنان انقلاب با بهره‌گیری از جنگ ترکیبی، رسانه‌ای و اقتصادی، قصد داشتند در میان مردم نارضایتی ایجاد و آنان را از انقلاب جدا کنند، اما مردم بابصیرت و درایت خود، یک‌بار دیگر دشمن را مأیوس کردند.

 سردار کریمیان اقدامات خصمانه دشمنان علیه فرماندهان شهید و دانشمندان کشور را نشانه ضعف آنان دانست و گفت: دشمنان می‌خواهند سرمایه اجتماعی ما را کم کنند، اما غافل‌اند که ایمان، ولایت‌پذیری و حضور مردم، مهم‌ترین عامل اقتدار جمهوری اسلامی ایران است. ملت ما در طول تاریخ، از مشروطه و قیام جنگل تا انقلاب اسلامی، همواره در برابر ظلم ایستاده و هر توطئه‌ای را به فرصتی برای پیشرفت تبدیل کرده‌اند.

 وی بیان کرد: امروز دشمن از اقتدار نظامی، علمی و فناوری ایران در هراس است. ما در عملیات‌ها و رزمایش‌های اخیر، نشان دادیم که قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی نه‌تنها منطقه، بلکه خیلی از محاسبات قدرت‌های جهانی را تغییر داده است. دشمن از مهارت موشکی، توان پهپادی و شبکه دفاعی ایران آگاه است و می‌داند که هر اقدامش با پاسخی قاطع روبه‌رو خواهد شد.

 سردار کریمیان در ادامه با اشاره به جنگ رسانه‌ای علیه مردم گفت: هدف اصلی دشمن، ناامیدسازی ملت و القای بی‌اعتمادی به مسئولان است. اما ملت ایران نشان داده است که باتکیه‌بر ایمان و رهبری داهیانه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، بر تمام چالش‌ها فائق می‌آید.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: ما باید امروز برای آینده بسازیم. آینده‌ای روشن‌تر از امروز، به شرطی رقم می‌خورد که همه با وحدت، بصیرت و امید، پای انقلاب بایستیم و دشمن را از رسیدن به اهداف شوم خود ناکام بگذاریم.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب