سرویس : اقتصادی
کد خبر: 73746
|
14:52 - 1404/10/08
نسخه چاپی

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام:

هیچ کمبودی در بازار کالاهای اساسی نیست

هیچ کمبودی در بازار کالاهای اساسی نیست
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام با تأکید بر وجود ذخایر مناسب کالاهای اساسی گفت: بازار استان با هیچ‌گونه کمبودی مواجه نیست و خریدهای هیجانی که ریشه در شایعات فضای مجازی دارد، موجب برهم خوردن نظم توزیع می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی ایلام بیدار ، سجاد غلامی صبح امروز در نشست هماهنگی با مدیران فروشگاه‌های زنجیره‌ای استان گفت: تجربه مدیریت بازار در شرایط اقتصادی گذشته نشان داده است حتی در روزهای دشوار، تأمین نیازهای مردم به‌خوبی انجام شده است.

 وی با اشاره به رفتارهای هیجانی برخی خریداران افزود: موجودی کالاها کافی و حتی بیش از نیاز است، اما انتشار اخبار نادرست در فضای مجازی باعث ایجاد هجوم مقطعی مردم به فروشگاه‌ها می‌شود. این موضوع گاهی موجب کمبود موقت و کاذب برخی اقلام می‌گردد درحالی‌که انبارها همچنان پر از کالا هستند.

 مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام اظهار کرد: سیاست اصلی ستاد تنظیم بازار، رساندن کالا به «مصرف‌کننده واقعی» است و توزیع اقلام اساسی در مناطق محروم و حاشیه‌ای شهر در اولویت قرار دارد تا با حذف واسطه‌ها، قیمت‌ها مطابق نرخ مصوب به دست مردم برسد.

 وی همچنین نقش کلیدی فروشگاه‌های زنجیره‌ای را در مدیریت بازار یادآور شد و گفت: این فروشگاه‌ها به دلیل شبکه توزیع منظم و گسترده، به بازوی توانمند دولت برای حفظ آرامش بازار و دسترسی آسان شهروندان تبدیل شده‌اند.

 غلامی بر ادامه برگزاری نشست‌های هماهنگی تأکید کرد و گفت: در چهار نقطه شهر، شماره‌های تماس ویژه برای رسیدگی به شکایت‌های مردمی نصب خواهد شد تا نظارت و دریافت مستقیم دغدغه‌های مردم تقویت شود.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب