سرویس: اجتماعی
کد خبر: 73182
|
14:06 - 1404/08/19
نسخه چاپی

فرماندار شهرستان هلیلان:

مطالعه، کلید ارتقای خلاقیت و آگاهی اجتماعی است

مطالعه، کلید ارتقای خلاقیت و آگاهی اجتماعی است
فرماندار شهرستان هلیلان با تأکید بر اهمیت توسعه فرهنگ کتاب‌خوانی در مناطق محروم، اعلام کرد: مطالعه نه‌تنها ابزار انتقال دانش است، بلکه کلید ارتقای خلاقیت و گسترش آگاهی اجتماعی به شمار می‌رود.

آیت قیصربیگی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، بر ضرورت توجه ویژه به ارتقای فرهنگ کتاب‌خوانی در مناطق محروم تأکید کرد و از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی کتابخانه سیار در منطقه محروم زردلان خبر داد.

 فرماندار شهرستان هلیلان با اشاره به اهمیت دسترسی همگان به منابع کتاب و اطلاعات، بیان داشت: توسعه کتاب‌خوانی تنها به ایجاد کتابخانه‌های ثابت محدود نمی‌شود و باید به سراغ ابزارها و شیوه‌های نوین، از جمله کتابخانه‌های دیجیتال نیز رفت.
 

 وی با تأکید بر ضرورت توجه به ذائقه و نیازهای مخاطبان گفت: امروز باتوجه‌به تحولات شگرف علم‌وفناوری که با سرعت نور رخ می‌دهد، ایستایی و بی‌توجهی به این تغییرات در حوزه مطالعه و کتاب‌خوانی، ما را از جریان اصلی علم و دانش دور خواهد کرد. شناخت دقیق نیازهای فکری، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی هر منطقه می‌تواند مسیر نگارش، تهیه و ارائه منابع کتاب و ترویج مطالعه را به شکلی کارآمد هدایت کند.
 

 فرماندار هلیلان با اشاره به کمبود کتابخانه‌ها در سطح شهرستان اظهار داشت: توسعه زیرساخت‌های کتاب‌خوانی در مناطق محروم و دورافتاده باید در اولویت قرار گیرد و ازاین‌رو، با تأمین اعتبار لازم، پروژه ایجاد کتابخانه سیار در زردلان آغاز شده است تا فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی به دسترسی آسان‌تر برای همه مردم برسد.
 

 قیصربیگی در پایان افزود: کتاب و کتاب‌خوانی تنها وسیله‌ای برای انتقال دانش و اطلاعات نیست، بلکه عاملی مهم برای ارتقای فرهنگ، تقویت خلاقیت و گسترش آگاهی اجتماعی است؛ بنابراین، برنامه‌های ما در حوزه کتاب‌خوانی باید همگام با نیازهای روز و فناوری‌های نوین حرکت کند تا همه اقشار جامعه، به‌ویژه مناطق کمتر توسعه‌یافته، از این ظرفیت بهره‌مند شوند.

فرماندار هلیلان همچنین بر نقش فعال مردم و مسئولان محلی در پیشبرد طرح‌های فرهنگی تأکید کرد و گفت: توسعه فرهنگ کتاب‌خوانی بدون همراهی جامعه و مشارکت نهادهای محلی ممکن نیست. از انجمن‌های فرهنگی، مدارس، تشکل‌های مردم‌نهاد و سایر فعالان حوزه فرهنگ انتظار داریم با همکاری و هم‌فکری، دسترسی به منابع کتاب و فعالیت‌های ترویجی را در منطقه افزایش دهند تا پروژه کتابخانه سیار زردلان به الگویی موفق در ارتقای فرهنگ مطالعه در مناطق محروم تبدیل شود.

 

 

انتهای خبر/م
 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب