سرویس: ورزشی
کد خبر: 72975
|
10:06 - 1404/08/02
نسخه چاپی

در ۶ دور به روش سوئیسی برگزار شد؛

برگزاری پنجاه و سومین دوره مسابقات شطرنج ماداکتو دره‌شهر

برگزاری پنجاه و سومین دوره مسابقات شطرنج ماداکتو دره‌شهر
پنجاه و سومین دوره مسابقات شطرنج ماداکتو به مناسبت هفته تربیت‌بدنی و ورزش با حضور ۲۴ بازیکن در خانه شطرنج شهرستان دره‌شهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، در پنجاه و سومین دوره مسابقات شطرنج ماداکتو دره‌شهر که در قالب شطرنج سریع و در ۶ دور به روش سوئیسی برگزار شد، شرکت‌کنندگان در فضایی رقابتی و صمیمی به مصاف یکدیگر رفتند و در پایان نتایج زیر به دست آمد: 
 

 مقام اول: کیان هاشمی

مقام دوم: محمدرضا جوادی

مقام سوم: عبید زینی‌وند

مقام چهارم: مرتضی عبدولی
 

 همچنین در بخش‌های ویژه، محمود عزیزنژاد به‌عنوان پیشکسوت برتر، راحیل ابدال‌بیگی به‌عنوان بانوی برتر، محمدرضا عزیزنژاد در رده زیر ۸ سال و مهراد محمدنژاد در رده زیر ۱۲ سال به‌عنوان نفرات برتر معرفی شدند.
 

 در سایر رده‌ها نیز رضا نقی‌زاده دوم زیر ۱۲ سال، امیرعلی باقری نوجوان بااستعداد، محمد کاظم‌زاده نوجوان تلاش‌گر، موژان احمدزاده بازیکن اخلاق و سامین رحیمی نونهال آینده‌دار شناخته شدند.
 

 کادر داوری و برگزاری این دوره شامل محمود عزیزنژاد (سرداور)، رؤیا ساعدی، حدیث نوروزی و فرزاد زینی‌وند بود.
 

 این مسابقات باهدف ایجاد شور و نشاط ورزشی و شناسایی استعدادهای جدید در رشته شطرنج در شهرستان دره‌شهر برگزار شد.

 

 

انتهای خبر/ م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب