سرویس: اجتماعی
کد خبر: 72911
|
07:42 - 1404/07/27
نسخه چاپی

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر ایلام برگزار می‌شود

تجلیل از نامداران فرهنگ و هنر ایلام برگزار می‌شود
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و نماینده صندوق اعتباری هنر از برگزاری آیین تجلیل از مفاخر فرهنگی، هنری و رسانه‌ای استان ایلام خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از روابط‌عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، احمد مقیمی، مشاور وزیر و نماینده صندوق اعتباری هنر، از برگزاری آیین تجلیل از مفاخر فرهنگی، هنری و رسانه‌ای این استان خبر داد.
 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و نماینده صندوق اعتباری هنر با اشاره به اجرای برنامه «هفت بحر هنر» طی سه سال گذشته توسط صندوق اعتباری هنر، این رویداد را گامی مؤثر در مسیر تحقق عدالت فرهنگی و تمرکززدایی عنوان کرد و افزود: در قالب این برنامه از چهره‌های برجسته، پیشکسوتان و نامداران عرصه فرهنگ، هنر و رسانه که دارای نشان درجه‌یک هنری هستند، تجلیل به عمل می‌آید.
 

 مقیمی ادامه داد: استان ایلام برای نخستین‌بار میزبان این رویداد خواهد بود و در این آیین، از ۲۰ نفر از مفاخر و چهره‌های شاخص فرهنگی، هنری و رسانه‌ای استان با حضور مسئولان و اهالی فرهنگ و هنر تقدیر می‌شود.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب