جعفر رفیعی، صبح امروز در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، در جریان بازدید از روند اجرای پروژه راهسازی منطقه نصریان اظهار کرد: محور مهران–دهلران در این محدوده دارای پیچهای خطرناک و غیراستاندارد بود که ایمنی تردد را با چالش مواجه کرده بود. به همین دلیل، اصلاح مسیر و تعریض چهار کیلومتر از این محور در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: تاکنون حدود دو کیلومتر از مسیر اصلاح و آسفالت شده و در صورت تأمین اعتبار، کل پروژه چهار کیلومتری تا پایان سال به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیرکل راه و شهرسازی ایلام همچنین از آغاز عملیات اجرایی چهارخطه شدن ۱۱ کیلومتر دیگر از محور مهران–دهلران در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این مرحله، نقاط حادثهخیز محور در اولویت اجرای پروژه قرار دارند تا ایمنی تردد در این مسیر مهم استان بهطور چشمگیری افزایش یابد.
انتهای خبر/م
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد