سرویس: اقتصادی
کد خبر: 72858
|
10:24 - 1404/07/22
نسخه چاپی

سرپرست شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ایلام مطرح کرد:

کسب درآمد ۶۰۳ میلیاردریالی از فروش سوخت مرزی

کسب درآمد ۶۰۳ میلیاردریالی از فروش سوخت مرزی
سرپرست شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ایلام گفت: در شش‌ماهه نخست سال جاری، از محل پایش و کنترل فروش در باک مرز مهران، بیش از ۶۰۳ میلیارد و ۲۵۲ میلیون ریال درآمد کسب و به خزانه دولت واریز شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از روابط‌عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ایلام، شجاعت احدی در خصوص فروش سوخت مرزی گفت: به منظور پیشگیری از قاچاق فرآورده‌های نفتی، انتفاع مرزنشینان و رونق بازارچه‌های مرزی، این شرکت ضمن استقرار جایگاه سیار در مرز مهران و استفاده از سیستم‌های دیپ دیجیتالی باک، در نیمه اول سال جاری در دو بخش ترانزیت و ترانشیپ، بیش از ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر سوخت با نرخ تعادلی مرزی به فروش رسانده است.
 

احدی ضمن اشاره به اجرای طرح باک پر در این منطقه، تصریح کرد: در شش‌ماهه نخست سال جاری از محل پایش و کنترل باک مرز مهران بیش از ۶۰۳ میلیارد و ۲۵۲ میلیون ریال درآمد کسب و به خزانه دولت واریز شده است.
 

سرپرست منطقه ایلام ضمن اشاره به تردد و پایش قریب به ۱۶ هزار دستگاه خودرو در بازه زمانی فوق، تصریح کرد: این منطقه با کنترل انجام شده در شش‌ماهه اول سال ۱۲۸ درصد رشد در درآمد فروش مرزی داشته است.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب