سرویس: اجتماعی
کد خبر: 72702
|
14:01 - 1404/07/08
نسخه چاپی

شهردار ایلام:

توسعه متوازن شهری با مشارکت مردم دنبال می‌شود

توسعه متوازن شهری با مشارکت مردم دنبال می‌شود
شهردار ایلام با تشریح عملکرد 6 ماهه شهرداری گفت: تمرکز بر توسعه زیرساخت‌ها، بهبود فضای شهری و ارتقای رفاه شهروندان در کنار مشارکت فعال مردم، مسیر اصلی برنامه‌های مدیریت شهری است.

افشین مظفری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، ضمن ارائه گزارش عملکرد 6 ماهه شهرداری، گفت: تمرکز اصلی شهرداری ایلام بر توسعه زیرساخت‌ها، بهبود فضای شهری، افزایش رفاه شهروندان و گسترش فرهنگ اجتماعی و محیط‌زیستی بوده است.
 

وی افزود: در حوزه عمران شهری، اقدامات گسترده‌ای انجام شده است که از آن جمله می‌توان به جدول‌گذاری، زیرسازی و آسفالت معابر محلات حاشیه‌نشین، تکمیل و بازسازی سیلبند مرکزی شهر، احداث دیواره سنگی پارک آزادی در میدان ارغوان، تملک و احداث لاین‌های جدید در بلوار پژوهش و بلوار خرمرودی و احداث مسیر جدید پیاده‌روی در بلوار ولی محمد امیدی اشاره کرد.
 

شهردار ایلام با تأکید بر توسعه فضاهای سبز و پارک‌های محله‌ای گفت: احداث بوستان محله‌ای در محله‌های نام دنان و غدیر آغاز و بوستان محله‌ای میدان ارغوان تکمیل شده است. همچنین پروژه پارک خطی فاز سوم بلوار پژوهش در حال اجرا است تا شهروندان دسترسی به فضای سبز بیشتری داشته باشند.
 

وی افزود: توجه ویژه به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی از اولویت‌های شهرداری بوده است. در این راستا، ایستگاه مرکزی صلواتی در ایام اربعین آماده‌سازی شد و با اعزام ۳۰ دستگاه اتوبوس، جابجایی زائران به مهران به‌صورت مطلوب انجام گرفت. علاوه بر این، شهربازی و فرهنگسرای ارغوان به سرمایه‌گذاران واگذار شد تا زمینه ارائه خدمات تفریحی و فرهنگی گسترده‌تر به شهروندان فراهم شود.
 

مظفری در حوزه مدیریت شهری و خدمات شهری تصریح کرد: موزائیک‌فرش معابر، بازسازی رفوژ میانی بلوارهای دانشجو و ولی محمد امیدی، نصب علائم و تابلوهای ترافیکی، بازسازی المان‌های نوری، نصب المان گلیم نقش برجسته و بازسازی آبنمای پارک کوثر از جمله اقدامات مهم برای بهبود منظر شهری و افزایش جذابیت شهر است.
 

وی افزود: در حوزه مدیریت پسماند، دو دستگاه سمی‌تریلر خریداری شده، جایگاه تبادل پسماند احداث گردید، ۳۰۰ باکس جدید پسماند نصب شد و سه دستگاه پرس زباله جدید به ناوگان خدمات شهری اضافه شد. پروژه نصب دوربین‌های نظارتی و پلاک‌خوان با ایجاد اتاق مانیتورینگ نیز برای افزایش امنیت و کنترل شهری در حال اجراست.
 

شهردار ایلام با اشاره به برنامه‌های عمرانی در دست اجرا گفت: احداث کانال بتنی در چهارراه پیام نور، آغاز پروژه میدان میوه و تره‌بار، اجرای طرح بزرگ پلاک‌کوبی شهر و خرید و نصب تجهیزات جدید خدمات شهری از جمله اقدامات شاخص شهرداری در نیمه نخست سال به شمار می‌رود. 
 

وی اضافه کرد: همچنین جدولگذاری، زیرسازی و آسفالت محلات کمتر توسعه‌یافته از جمله پیچ آشوری، میلاد و کارخانه نمک در دستور کار قرار گرفته که پس از اتمام عملیات روکش آسفالت محله پیچ آشوری، اجرای آسفالت در محله میلاد نیز آغاز شده است. 
 

شهردار ایلام در پایان تأکید کرد: فعالیت‌های شهرداری ایلام با هدف توسعه متوازن شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و افزایش رفاه عمومی ادامه خواهد یافت و پروژه‌های ۶ ماهه آینده بر پایه بهره‌وری، شفافیت و مشارکت مردم در مدیریت شهری اجرا می‌شوند.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب