سرویس: اقتصادی
کد خبر: 72604
|
14:05 - 1404/06/31
نسخه چاپی

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام:

ایلام در تأمین کالاهای اساسی هیچ کمبودی ندارد

ایلام در تأمین کالاهای اساسی هیچ کمبودی ندارد
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام گفت: با تمهیدات صورت گرفته اقدامات هیچ‌گونه کمبودی در تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد.

 اصغر باباخانی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: وظیفه اصلی وزارت جهاد کشاورزی تأمین امنیت غذایی کشور است. در همین راستا، ادارات کل غله و خدمات بازرگانی به‌عنوان زیرمجموعه این وزارتخانه، مسئولیت تأمین کالاهای اساسی و استراتژیک را در سطح استان‌ها بر عهده دارند. اداره غله استان ایلام نیز با توجه به عضویت در ستاد تنظیم بازار استان، در شرایط حساس کنونی اقدامات لازم را در زمینه ذخیره‌سازی کالاهای اساسی به‌ویژه گندم، آرد، نان، برنج و شکر به نحو مطلوب انجام داده است.
 

 وی افزود: در شرایط عادی، طبق دستورالعمل‌های موجود، وظیفه اداره غله و خدمات بازرگانی این است که ۲۰ درصد از مصرف سه‌ماهه هر استان را ذخیره‌سازی کند. اما با توجه به شرایط حساس کشور و تأکید وزیر جهاد کشاورزی و همچنین مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، تأمین کالاهای اساسی و استراتژیک در استان‌ها در دستور کار ویژه قرار گرفته است.
 

 مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام گفت: ایلام به‌عنوان یکی از استان‌های تولیدکننده گندم، در سال زراعی جاری بیش از ۲۰۹ هزار و ۸۷۶ تن گندم از کشاورزان خریداری کرده و این محصول در سیلوهای بخش خصوصی ذخیره شده است. با توجه به اینکه مصرف سالیانه گندم در استان حدود ۱۰۰ هزار تن است و اکنون هفت ماه از سال گذشته، خوشبختانه ذخایر مکفی برای تأمین نیاز استان وجود دارد و هیچ‌گونه مشکلی در زمینه تأمین آرد و گندم نخواهیم داشت.
 

 وی تصریح کرد: در حوزه برنج و شکر نیز ذخایر استراتژیک استان قابل قبول و مناسب است و تمامی تمهیدات لازم برای تأمین نیاز بازار اندیشیده شده است؛ بنابراین، در شرایط عادی و حتی در صورت بروز شرایط خاص، استان ایلام برای تأمین نیازهای سه تا چهار ماه آینده مردم، آمادگی کامل دارد و جای هیچ‌گونه نگرانی نیست.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب