سرویس: اقتصادی
کد خبر: 72125
|
13:48 - 1404/05/20
نسخه چاپی

مدیرکل حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری خبر داد:

ورود ۱۸۴۸ زائر اربعین به کشور از مرز مهران

ورود ۱۸۴۸ زائر اربعین به کشور از مرز مهران
مدیرکل حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری گفت: از بامداد تا ساعت ۱۰ صبح امروز، یک‌هزار و ۸۴۸ زائر اربعین حسینی با ۵۶۶ سفر اتوبوسی از مرز مهران وارد کشور شدند.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی ایلام بیدار، داریوش باقرجوان،ظهر امروز در جریان بازدید از قرارگاه حمل‌ونقل جاده‌ای زائران اربعین در مرز مهران اعلام کرد: از نیمه‌شب تا ساعت ۱۰ صبح امروز، ۵۶۶ سفر اتوبوسی انجام شده که طی آن یک‌هزار و ۸۴۸ مسافر به داخل کشور بازگشته‌اند.

 

به گفته وی، از آغاز عملیات اربعین تاکنون ۳۶۵ هزار و ۹۴۸ نفر با ناوگان اتوبوسی وارد استان ایلام شده و از مرز مهران راهی عتبات عالیات شده‌اند. از این جمع، حدود ۱۳۲ هزار زائر به کشور بازگشته و ۲۰۶ هزار نفر همچنان در مسیر یا خاک عراق حضور دارند.

 

مدیرکل حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری با اشاره به سهم ۴۹ درصدی مرز مهران در جابه‌جایی زائران کل کشور و ۶۱ درصدی در ورودی‌ها به ایران، افزود: برای انتقال ۳۸۵ هزار و ۹۳۰ زائر باقی‌مانده در عراق که از شش مرز خارج شده‌اند، به حدود ۱۲ هزار و ۸۶۴ سرویس اتوبوسی نیاز است.

 

وی همچنین پیش‌بینی کرد: با در نظر گرفتن افزایش احتمالی ۱۰ درصدی تقاضا و تغییر مسیرها، باید چهار هزار و ۱۵۰ سرویس اضافی از ناوگان بخش خصوصی طی پنج روز آینده به عملیات بازگشت زائران افزوده شود.

 

مدیرکل حمل‌ونقل مسافر کشور خاطرنشان کرد: ۶۱ درصد این جابه‌جایی‌ها مربوط به مسیر مهران-تهران است که برای آن پنج هزار و ۶۳۱ سرویس، معادل روزانه یک‌هزار و ۷۲۶ سفر، مورد نیاز خواهد بود.

 

 

انتهای خبر/م

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب