سرویس: اجتماعی
کد خبر: 71753
|
04:45 - 1404/04/23
نسخه چاپی

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دهلران مطرح کرد:

پایش مستمر مراکز عرضه گوشت در دهلران

پایش مستمر مراکز عرضه گوشت در دهلران
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دهلران گفت: مراکز عرضه گوشت در دهلران با هدف اطمینان از سلامت و اصالت گوشت به صورت مستمر پایش می‌شوند.

 روح‌الله کرمی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: نمونه‌گیری از مراکز عرضه گوشت در شهرستان دهلران به‌صورت ادواری انجام می‌شود و نمونه‌ها به آزمایشگاه مرجع استان جهت تعیین اصالت نوع گوشت ارسال می‌گردد.
 

 وی افزود: این پایش‌ها شامل قصابی‌ها، رستوران‌ها، غذاخوری‌ها و کبابی‌های شهرستان بوده و با هدف اطمینان از سلامت گوشت مصرفی مردم و همچنین پیشگیری از تخلفات احتمالی در حوزه عرضه فرآورده‌های خام دامی صورت می‌گیرد.
 

 رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دهلران بیان داشت: خوشبختانه تاکنون هیچ‌گونه موردی از تخلف در زمینه عرضه گوشت در سطح شهرستان مشاهده نشده که این موضوع نشان‌دهنده همکاری مناسب مراکز عرضه و نظارت مؤثر دستگاه‌های مربوطه است.
 

 کرمی ادامه داد: به شهروندان توصیه می‌شود گوشت مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز تهیه کنند؛ مراکزی که دارای برچسب تاریخ کشتار، مهر دامپزشکی و شرایط بهداشتی مناسب هستند. این موضوع نقش بسیار مهمی در تأمین سلامت عمومی جامعه دارد.
 

 وی تأکید کرد: آزمایش‌های تعیین اصالت گوشت با استفاده از روش‌هایی نظیر PCR انجام می‌پذیرد که از دقت بسیار بالایی برخوردار است و می‌تواند گونه جانوری گوشت را به طور دقیق مشخص کند. این روش‌ها ابزار مؤثری برای شناسایی تقلبات احتمالی در حوزه فرآورده‌های خام دامی محسوب می‌شوند.
 

 رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دهلران در پایان گفت: اطمینان از اصالت و سلامت گوشت مصرفی مردم یکی از وظایف مهم دامپزشکی است و این اداره با تمام توان و با بهره‌گیری از شیوه‌های علمی، این مأموریت را دنبال می‌کند.

 

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب