به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، حجتالاسلام سید ابراهیم حسینی احمد فداله، امامجمعه آبدانان در یادداشتی نوشت: در این ایامِ سراسر سوگ و حماسه، یعنی روزهای تاسوعا و عاشورا، بار دیگر ملت ایران، سوگوار مظلومیت سیدالشهدا و یاران وفادارش شدهاند. اما این سوگواری، تنها گریه بر مظلومیت نیست؛ بلکه احیای یک مکتب است. مکتبی که آموزگار آن، امام حسین علیهالسلام است و شاگردان راستینش مردمیاند که هرگز در برابر ظلم سر فرود نمیآورند. فرهنگی که ریشه در عاشورا دارد، همان فرهنگی است که امروز ملت ایران را مقاوم، شجاع، آزاده و با غیرت تربیت کرده است.
فرهنگ عاشورا، مکتب عزت و آزادگی است. در این فرهنگ، سکوت در برابر ظلم جایی ندارد و نرمش در برابر باطل معنا ندارد. وقتی امام حسین (ع) در مقابل یزید زمان ایستاد و خون پاک خود را نثار اسلام کرد، در واقع، نقشه راهی برای تمام آزادگان تاریخ ترسیم کرد. اگر امروز ملت ما در برابر ظلم و استکبار جهانی ایستاده است، اگر زیر بار زورگوییها، تحریمها، تهدیدها و دسیسههای آمریکا و صهیونیسم نمیرود، دلیلش پیروی از همین مکتب است؛ مکتب عاشورا.
ما ملت امام حسین (ع) هستیم. ملتی که با افتخار، راه او را ادامه میدهد. همانگونه که یاران باوفای حضرت سیدالشهدا تا آخرین لحظه جان بر سر پیمانشان ایستادند، امروز مردم ایران نیز با بصیرت و ولایتمداری، پای آرمانهای انقلاب اسلامی، شرف و عزت خود ایستادهاند. ایستادگی ملت ایران، ثمره مکتب عاشوراست؛ مکتبی که ظلمستیزی را نه بهعنوان یک شعار، بلکه بهعنوان یک باور در جان مردم تزریق کرده است.
دشمنان اسلام از دیروز تا امروز، همواره در پی خاموش کردن این مشعل بودهاند. آمریکای مستکبر و رژیم کودککش صهیونیستی با ترور شخصیتهای برجسته، با تحریمهای ظالمانه، با جنگ نرم، با تهاجم فرهنگی، در تلاشاند که قدرت تشخیص حق از باطل را از مردم بگیرند. آنان میخواهند شاخصهای جبهه حق را ترور کنند؛ هم فیزیکی و هم معنوی. اما ملت ما هوشیار است. تجربه نشان داده که ملت ایران، همانند اصحاب عاشورا، با درک درست از زمانه، توطئههای دشمن را در نطفه خنثی میکند.
عاشورا فقط یک حادثه تاریخی نیست. یک الگوست. عاشورا یعنی ایستادگی در برابر جبهه باطل حتی اگر در اقلیت باشی. حتی اگر در محاصره باشی. عاشورا یعنی ترجیح مرگ با عزت بر زندگی با ذلت. امروز، ما در امتداد همان جبههای هستیم که در کربلا شکل گرفت. همانطور که امام حسین (ع) با ۷۲ یار وفادار خود در برابر لشکر ظلم ایستاد، امروز ملت ما در برابر قدرتهای پوشالی جهان ایستاده است. ما امتداد راه عاشورا هستیم.
برخی تصور میکنند که فرهنگ عاشورا محدود به زمان خاصی است. در حالی که این فرهنگ، مرزهای زمان و مکان را درنوردیده است. هرجا که ظلمی باشد و مظلومی، عاشورا معنا پیدا میکند. در هر دورهای، اگر کسی بخواهد مسیر عزت را طی کند، باید از این مدرسه درس بیاموزد. اگر امروز جمهوری اسلامی ایران، با همه دشمنیها، تهدیدها و تحریمها هنوز سربلند و مقتدر ایستاده، بهخاطر پایبندیاش به مکتب عاشوراست.
دشمن باید بداند که ملت ایران، اهل معامله بر سر اصول نیست. ما بر سر امنیت، عزت، استقلال و ولایت، با هیچکس تعارف نداریم. همانگونه که امام حسین (ع) زیر بار بیعت با یزید نرفت، ما نیز حاضر نیستیم در برابر هیچ قدرت استکباری کرنش کنیم. پرچم عاشورا در دستان ماست و این پرچم تا ظهور حضرت ولیعصر (عج)، بر زمین نخواهد افتاد.
عاشورا یک جبهه است. جبههای که یک سوی آن، جبهه حق است، و سوی دیگرش، جبهه باطل. امام حسین (ع) فرمود: «ألا ترون أنّ الحقّ لا یُعمل به و أنّ الباطل لا یُتناهی عنه؟» آیا نمیبینید که به حق عمل نمیشود و از باطل جلوگیری نمیشود؟ امروز نیز، همین دوگانه همچنان برقرار است. یا در جبهه امام حسین (ع) هستیم، یا در جبهه یزید زمان. و ملت ما، بیتردید در جبهه حسین زمان است.
وحدت و بصیرت، دو شاخص مهمی است که ملت ما باید برای حفظ این جبهه به آن پایبند باشد. تفرقه، آفت راه عاشوراست. غفلت، دام شیطان و ابزاری برای نفوذ دشمن است. همانگونه که یاران امام حسین (ع) با اتحاد، وفاداری و شناخت دشمن در کربلا ایستادند، امروز نیز ملت ما باید با همین ویژگیها در میدان بماند.
در پایان باید گفت، تا زمانی که ملت ایران بر اصول عاشورا و مکتب امام حسین (ع) پایبند است، هیچ قدرتی در جهان نمیتواند این ملت را شکست دهد. آمریکا و صهیونیسم راه به جایی نخواهند برد، چراکه ملت ما از عاشورا درس عزت، آزادگی، غیرت، شهادت و پیروزی آموخته است. این ملت، ملت امام حسین (ع) است و در راه او، تا آخرین قطره خون، خواهد ایستاد.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد