سرویس: اجتماعی
کد خبر: 71623
|
10:22 - 1404/04/15
نسخه چاپی

با کمک خیرین ایلامی صورت گرفت؛

آزادی ۵ زندانی جرائم غیرعمد در روز عاشورا

آزادی ۵ زندانی جرائم غیرعمد در روز عاشورا
هم‌زمان با عاشورای حسینی، جمعی از خیرین نیک‌اندیش ایلامی با پرداخت بدهی پنج زندانی جرائم غیرعمد، زمینه آزادی آنان را فراهم کردند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی ایلام بیدار، در اقدامی انسان‌دوستانه و هم‌زمان با دهم محرم، تعدادی از خیرین استان ایلام با همراهی ستاد دیه، هزینه آزادی پنج زندانی جرائم غیرعمد را تأمین کرده و این افراد را به آغوش خانواده بازگرداندند.
 
 

 این حرکت خیرخواهانه در ادامه تلاش‌های مؤمنانه مردم نیکوکار ایلام انجام شد؛ به‌گونه‌ای که از آغاز سال جاری تاکنون، خیرین استان در آزادی ۴۵ زندانی نیازمند مالی مشارکت داشته‌اند.
 
 

 کمک‌های مردمی به ستاد دیه، نه‌تنها باعث گره‌گشایی از مشکلات افراد گرفتار در زندان می‌شود، بلکه جلوه‌ای از همدلی، مهربانی و روحیه عاشورایی مردم این دیار را نیز به نمایش می‌گذارد.

 

انتهای خبر/ م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد