سرویس: اجتماعی
کد خبر: 71570
|
07:24 - 1404/04/12
نسخه چاپی

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام:

راهپیمایی «جمعه خشم و نصر» در ایلام برگزار می‌شود

راهپیمایی «جمعه خشم و نصر» در ایلام برگزار می‌شود
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام از برگزاری راهپیمایی سراسری «جمعه خشم و نصر» در ۱۳ تیرماه خبر داد.

حجت‌الاسلام علی چراغی‌پور، صبح امروز در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی ایلام بیدار، اظهار کرد: راهپیمایی سراسری با عنوان «جمعه خشم و نصر» روز جمعه هفته جاری، مصادف با ۱۳ تیرماه ۱۴۰۴، با حضور پرشور مردم ولایت‌مدار در سراسر استان ایلام برگزار خواهد شد.
 

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام هدف از برگزاری این راهپیمایی را نمایش حمایت همیشگی ملت ایران از ارزش‌های انقلاب اسلامی، حریم میهن اسلامی، ولایت‌فقیه، تجلیل از مقام شامخ شهدای والامقام اقتدار و محکومیت جنایات ددمنشانه رژیم صهیونیستی و آمریکای جهان‌خوار عنوان کرد.
 

چراغی‌پور افزود: در مرکز استان، این مراسم پس از اقامه نماز وحدت‌بخش و دشمن‌شکن جمعه در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) شهر ایلام آغاز شده و تا مقابل دفتر نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه ایلام ادامه خواهد داشت.
 

وی با قدردانی از حضور همیشگی و تحسین‌برانگیز مردم انقلابی استان در عرصه‌های مختلف دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی، از اقشار مختلف مردم مؤمن و انقلابی استان دعوت کرد تا با شرکت گسترده و پرشور در این راهپیمایی، بار دیگر وحدت، غیرت دینی و انزجار خود از استکبار جهانی و صهیونیسم جنایت‌کار را به نمایش بگذارند.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب