سرویس: اجتماعی
کد خبر: 71385
|
14:15 - 1404/04/01
نسخه چاپی

استاندار ایلام:

رسانه‌ها در صحنه جنگ نرم تعیین‌کننده‌اند

رسانه‌ها در صحنه جنگ نرم تعیین‌کننده‌اند
استاندار ایلام با اشاره به شرایط حساس منطقه و تهدیدهای دشمنان به ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی، بر نقش بی‌بدیل رسانه‌ها در تقویت روحیه ملی، آرامش روانی جامعه و حفظ انسجام داخلی تأکید کرد و گفت که رسانه‌ها در خط مقدم جنگ ترکیبی و روانی دشمن قرار دارند و به اندازه موشک‌ها در صحنه جنگ نرم مؤثر و تعیین کننده‌اند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،احمد کرمیظهر امروز در نشست با مدیران خبرگزاری‌های استان با اشاره به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به خاک ایران و شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و مردم غیرنظامی کشور اظهار کرد که انقلاب اسلامی هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده؛ اما در دفاع از کیان خود، پاسخی قاطع و پشیمان‌کننده به دشمنان خواهد داد.
 

وی با بیان اینکه پاسخ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با استفاده از انواع موشک‌ها و فناوری‌های بومی، اقتدار کشور را به نمایش گذاشت، افزود: تحلیلگران بین‌المللی نیز این پاسخ را قاطع و مؤثر توصیف کرده‌اند.
 

استاندار ایلام یادآور شد نزدیک به ۱۰ روز از تجاوز رژیم صهیونیستی به کشور می‌گذرد که طی آن تعدادی از سرداران رشید اسلام، دانشمندان هسته‌ای و مردم بی‌گناه به شهادت رسیدند. نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با پشتیبانی ملت و راهبری مقام معظم رهبری پاسخ قاطع و پشیمان کننده‌ای به این تجاوز دادند که حتی از سوی تحلیلگران منصف بین‌المللی نیز تأیید شده است.

انسجام ملی، سرمایه بی‌بدیل در دفاع از کشور/رسانه‌ها؛ خط مقدم جنگ ترکیبی
 

کرمی اظهار کرد که مردم ایران همواره همراه نظام و رهبری بوده‌اند و راهپیمایی‌های روز جمعه در سراسر کشور از جمله ایلام، گواهی بر وحدت و همبستگی مردم با آرمان‌های انقلاب اسلامی است.
 

او افزود: در گفتگو با اقشار مختلف مردم حتی منتقدان، یک پیام مشترک شنیده می‌شود: باید پاسخ دشمن را داد؛ این انسجام سرمایه بزرگ جمهوری اسلامی است.

استاندار ایلام با تأکید بر اهمیت نقش رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها در مقابله با جنگ ترکیبی دشمن گفت که امروز دشمنان تلاش دارند با عملیات روانی، تاب‌آوری مردم را کاهش دهند. در این شرایط، رسانه‌ها باید با تولید محتوای امیدبخش فضا را مدیریت و آرامش روانی جامعه را حفظ کنند.
 

وی ادامه داد: تولید محتوای مؤثر، هدفمند و امیدآفرین باید مستمر باشد. رسانه‌ها می‌توانند روحیه ملی را به اندازه یک موشک بالا ببرند یا خدای‌ناکرده تضعیف کنند.
 

استاندار ایلام همچنین توضیح داد که دشمن افزون بر تهاجم نظامی، عملیات روانی و جنگ ترکیبی را علیه ملت ایران آغاز کرده، از این رو رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها باید در خط مقدم میدان، تولید محتواهای امیدآفرین، وحدت‌بخش و مؤثر را سرلوحه کار قرار دهند.
 

او افزود: حفظ آرامش عمومی، انعکاس خدمات دستگاه‌های اجرایی، اقتصادی و اجتماعی و تبیین دستاوردهای بومی کشور، مهم‌ترین مأموریت رسانه‌ها در شرایط کنونی است.
 

استاندار ایلام تأکید کرد: رسانه‌ها باید افزون بر انعکاس نقاط ضعف، نقاط قوت و ظرفیت‌های مردم را هم برجسته کنند.
 

کرمی از خبرنگاران خواست ضمن حضور میدانی، روایتگر روحیه حماسی، امیدآفرین و همدلانه مردم باشند.

 

انتهای خبر/ر
 
 


 

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب