سرویس: اجتماعی
کد خبر: 71268
|
18:48 - 1404/03/23
نسخه چاپی

استاندار ایلام:

پاسخ سخت ایران به جنایات صهیونیست‌ها در راه است

پاسخ سخت ایران به جنایات صهیونیست‌ها در راه است
استاندار ایلام با محکومیت اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی، بر آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی استان برای خدمت‌رسانی و حفظ آرامش عمومی تأکید کرد و از پاسخ قاطع نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به این جنایت‌ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ایلام بیدار، احمد کرمی، استاندار ایلام، روز جمعه در جلسه ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل استان با اشاره به تحرکات اخیر رژیم صهیونیستی و متحدانش، این اقدامات را جنایتی آشکار علیه ملت ایران توصیف کرد و گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با اقتدار، پاسخ کوبنده‌ای به این تجاوزها خواهند داد وانتقام سختیدر راه است.
 

 وی با بیان اینکه دشمنان در تلاش‌اند تا با اقدامات تروریستی، امنیت کشور را خدشه‌دار نشان دهند، تأکید کرد: در این شرایط حساس، حفظ انسجام اجتماعی و آرامش روانی جامعه از مهم‌ترین وظایف مدیران و مسئولان اجرایی است.
 

 کرمی با اشاره به تلاش رسانه‌های معاند برای القای ناامنی، افزود: ملت ایران با اتکا به فرهنگ ایثار و شهادت، همواره توطئه‌ها را با اتحاد و هوشیاری خنثی کرده و امروز نیز همان انسجام در نماز جمعه و اجتماعات مردمی سراسر کشور به‌وضوح دیده شد.
 

 وی ادامه داد: آنچه دشمنان در منطقه دنبال می‌کنند، ایجاد شکاف در وحدت ملی و تضعیف اراده مردم ایران است؛ اما این ملت، شهادت را افتخار خود می‌داند و با ایستادگی در مسیر انقلاب، اجازه نخواهد داد که دشمنان به اهداف خود برسند.
 

 استاندار ایلام با اشاره به هدف تشکیل جلسه ستاد بحران، تصریح کرد: این نشست با هدف اطمینان از هماهنگی دستگاه‌ها برای تداوم بی‌وقفه خدمت‌رسانی در بخش‌های کلیدی مانند آب، برق، سوخت، نان، بهداشت و درمان برگزار شد و تمامی خدمات در این بخش‌ها به‌صورت کامل در جریان است.
 

 وی همچنین از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست تا باآمادگی کامل و بدون مرخصیدر حالت آماده‌باش باشند و از هرگونه اظهارنظر غیرضروری که ممکن است آرامش عمومی را خدشه‌دار کند، خودداری کنند.

 انتهای خبر/ م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب