سرویس: اجتماعی
کد خبر: 71114
|
01:22 - 1404/03/16
نسخه چاپی

فرماندار ملکشاهی:

مسیر ملکشاهی به ایلام بهسازی می‌شود

مسیر ملکشاهی به ایلام بهسازی می‌شود
فرماندار شهرستان ملکشاهی از بررسی و پیگیری اجرای طرح چهارخطه کردن سه کیلومتر ابتدایی مسیر ورودی ملکشاهی به سمت ایلام خبر داد.

عباس شیخی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»از بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی شهرستان خبر داد و گفت: این مسیر به دلیل حجم بالای تردد و اهمیت آن در اتصال شهرستان ملکشاهی به مرکز استان، نیازمند ارتقا و بهسازی است. در همین راستا، طرح چهارخطه کردن سه کیلومتر ابتدایی ورودی ملکشاهی در دستور کار قرار گرفت.
 

 به گفته فرماندار ملکشاهی، مقرر شد که در نخستین گام، مطالعات فنی و کارشناسی این پروژه انجام گیرد و در صورت فراهم‌شدن منابع مالی لازم، اجرای عملیات عمرانی آن نیز به‌زودی آغاز شود.

 

 شیخی با اشاره به اهمیت این مسیر در کاهش سوانح رانندگی و تسهیل تردد مردم منطقه، افزود: سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان قول مساعد داده که با جدیت موضوع را دنبال کرده و در صورت نهایی‌شدن مطالعات، اقدامات اجرایی در سریع‌ترین زمان ممکن آغاز شود.

 

 فرماندار ملکشاهی در پایان ابراز امیدواری کرد: با هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی، این طرح مهم هرچه زودتر به مرحله اجرا برسد تا گام مؤثری در راستای ارتقای زیرساخت‌های حمل‌ونقل و رضایت مردم برداشته شود.

 

انتهای خبر/ م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد