به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ایلام بیدار، عمران علیمحمدی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ایلام بیدار اظهار کرد: که طی سال گذشته ۱۵۷ زندانی جرائم غیرعمد با حمایت و همکاری خیرین و ستاد دیه استان آزاد شدند. مجموع بدهی این افراد به حدود ۳۶۶ میلیارد تومان میرسید که با پیگیریها و اقدامات ویژه، زمینه آزادی آنها فراهم شد.
وی افزود: در این مسیر از ظرفیت شعب قضایی، هیئتهای صلح و شوراهای حل اختلاف استان استفاده شده تا روند آزادسازی تسهیل گردد. یکی از اقدامات مهم در این زمینه، برپایی میز خدمت در زندان مرکزی برای رسیدگی به درخواستهای زندانیان بوده است.
رئیسکل دادگستری استان ایلام همچنین اشاره کرد که در حال حاضر ۸۳ زندانی جرایم مالی در زندانهای استان حضور دارند و از مردم خواست تا با مشارکت و حمایت خود به آزادسازی این افراد کمک کنند.
انتهای خبر/م
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد