علیرضا محمدی، صبح امروز در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ایلام بیدار اظهار کرد: روز گذشته گزارشی مبنی بر کشتهشدن یک خرس قهوهای در منطقه حفاظتشده مانشت دریافت شد که در پی آن، تیمی از کارشناسان حیاتوحش و مأموران یگان حفاظت به محل اعزام شدند.
مدیرکل حفاظت محیطزیست استان ایلام افزود: بررسیهای اولیه نشان داد این خرس قهوهای ماده در منطقه دوقوله مانشت بر اثر اصابت گلوله شکارچیان غیرمجاز جان خود را ازدستداده است.
محمدی تصریح کرد: از بافت لاشه حیوان نمونهبرداری انجام شد و قرار است اطلاعات ژنتیکی آن در بانک ژن ذخایر سازمان حفاظت محیطزیست ثبت شود.
مدیرکل محیطزیست ایلام با ابراز نگرانی از افزایش تهدیدات علیه گونههای در خطر انقراض، از شهروندان و علاقهمندان به محیطزیست خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق شماره ۱۵۴۰ گزارش دهند.
انتهای خبر/م
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد