سرویس: اجتماعی
کد خبر: 70928
|
21:02 - 1404/03/01
نسخه چاپی

مدیر جهاد کشاورزی چوار:

حریق اراضی کشاورزی چوار مهار شد

حریق اراضی کشاورزی چوار مهار شد
مدیر جهاد کشاورزی چوار گفت: آتش‌سوزی گسترده‌ای امروز بخش‌هایی از زمین‌های کشاورزی شهرستان چوار در منطقه «شرفه ره» را در برگرفت، پس از هفت، سرانجام مهار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ایلام بیدار، علیرضا شیروانی، شامگاه امروز در جمع اصحاب رسانه ایلام، اظهار کرد: آتش‌سوزی گسترده‌ای که ظهر امروز بخش‌هایی از زمین‌های کشاورزی و عرصه‌های ملی شهرستان چوار در منطقه «شرفه ره» را در برگرفت، پس از هفت ساعت تلاش مداوم نیروهای امدادی و ساکنان محلی سرانجام مهار شد.

 

 وی اضافه کرد: به‌محض اعلام خبر وقوع آتش‌سوزی، نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی، محیط‌زیست، گروه‌های جهادی، دستگاه‌های عضو ستاد مقابله با آتش‌سوزی، انجمن‌های مردم‌نهاد و ساکنان محلی در محل حادثه حاضر شدند و عملیات مهار و اطفای حریق آغاز شد.

 

 مدیر جهاد کشاورزی چوار افزود: این عملیات نفس‌گیر حدود هفت ساعت به طول انجامید و هم‌اکنون نیروهای مستقر در محل حادثه در حال لکه‌گیری هستند تا از شعله‌ورشدن مجدد آتش جلوگیری شود.

 

وی با اشاره به برآوردهای اولیه در خصوص خسارات وارده گفت: در این حادثه، بیش از سه هکتار از اراضی کشاورزی و بیش از یک هکتار از عرصه‌های ملی طعمه حریق شد.

 

 وی بیان کرد: بررسی‌های دقیق‌تری برای مشخص‌شدن علت وقوع آتش‌سوزی، میزان دقیق خسارات و گستره آسیب در دست انجام است.

 

مدیر جهاد کشاورزی چوار اظهار امیدواری کرد: با ادامه برنامه‌های پیشگیرانه و همکاری مردم و دستگاه‌های اجرایی، شاهد کاهش چنین حوادثی در سطح استان باشیم.

 

  انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد